Sunday, August 17, 2014

Nädala kokkuvõte 11.08-17.08 (57/100)

Eelmise nädala veetsin Tartus, mistõttu pidin uut kava alustama seal. Kuna kesklinna klubis kõik vajalikud asjad puuduvad, tuli natuke harjutusi muuta. Üldiselt pean veel harjuma sellega. Päris mõnus on kindla kava järgi treenida hetkel, aga praegu tunduvad trennid natuke lihtsamad kui varem, kuid see eest pikemad. Nädalale pani punkti muidugi ööjooks, pärast mida olin ikka üsna läbi.



Esmaspäev: Hommikul ärkasin jälle ilma äratuseta juba enne 8 ning  10 ajal suundusin jõusaali. Tegin esimest korda uue kava järgi jalgu ja biitsepsit. Kuna raskused on praegu väiksemad kui varem,  ei tundu trenn nii raske. Eks esimesed paar nädalat kuluvad sisseelamisele. Tartu kesklinna klubis kahjuks pole  jalgade kõverdamise kõhupinki, millele pidin alternatiivi leidma ja ka jalapress on siin üsna kahtlane (Roccas on üks parimaid). Kohtasin ka mitmeid tuttavaid, mistõttu läks kokkuvõttes natuke kauem.

Teisipäev: Jõusaalis oli kavas täna selg ja rind. Harjumatu on ikka, et Tartus on nii vähe rahvast. Roccas on isegi rahulikumal ajal palju rohkem inimesi. Vahepeal on tunne nagu oleks üksi trennis. Üsna mõnus trenn oli, aga ei midagi väga rasket veel. Kõhu osa on päris korralik tegelikult - väga tehniline ja staatilist hoidmist ka.
Pärast lõunat käisin veel EMS treeningut proovimas, millest kirjutan ehk mõni päev natuke pikemalt. Suhtusin sellesse kerge eelarvamusega, aga tegelikult võttis ikka üsna korralikult läbi - kogu keha surises, eriti tundsin kõhulihaseid ja tuharat.

Kolmapäev: Pärastlõunal käisime koos Kirkega trennis. Kuigi me teeme erinevaid asju, on vahel ikkagi koos mõnus käia. Mina tegin esimest superseeriate osa oma kavast, mille kohta väga emotsioonid puuduvad - polnud midagi eriliselt rasket ega kerget. Pärast oli vaja ikkagi väike trennijärgne fotoshoot teha - no kui nii harva koos satume, siis peab ju jäädvustama. Teised inimesed ilmselt mõtlesid, et jälle mingid beibed pildistavad ja lollitavad siin, kui meie üritame trenni teha. Üldjuhul üritame teisi mitte segada ja end varjata. :D



Neljapäev: Hommikul varakult olin juba jõusaalis, et enne pulma asjatamisi ikka trenni jõuaks ära teha. Tegelikult oleks pidanud puhkepäev olema, aga kuna teistel päevadel jõusaali ei jõua, läksin varem. Kavas oli jala ja biitsepsi superseeriate trenn, mis oli päris korralik. Üks parimaid viimasel ajal ilmselt. Lõpus kui Kirke ühines,  sõitsin veel rahulikus tempos 25 minutit ratast.

Reede: Puhkepäev ja taastumispäev. Esiteks taastumine pulmapeost ja teiseks poolmaratoni eelne puhkus. Natuke väheks jäi seda ilmselt, aga kuna kavas oli see lihtsalt läbi joosta, siis ei tahtnud väga teisi plaane muuta.

Laupäev: Poolmaraton Rakvere ööjooksul. Sellest kirjutan natuke pikemalt homme. Üldiselt oli üritus väga lahe, aga jooks raskem kui SEB Jooksumaratonil. Eks annab ikka tunda, et ma jooksutrenni pole viimasel ajal üldse teinud.



Pühapäev: Mitte just kõige meeldivam päev, kuna haakisin öösel mingi kõhugripi külge, mistõttu enesetunne pole kiita. Taastun poolmaratonist ning tegelen rullimisega.

No comments:

Post a Comment