Sunday, August 31, 2014

Nädala kokkuvõte (69/100)

Ja läbi saigi suvekuu viimane nädal. Kuigi ametlikult on suve veel järgi paar-kolm nädalat, algab sügis minu jaoks ikkagi septembriga. Sel aastal ootan juba sügist väga. Kuigi ma ise kooli ei lähe, on ikkagi mõnus ärevus sees nagu jälle midagi uut oleks algamas.  Tulin nädalavahetuseks Tartusse ning siin on veel eriti tunda sügise tulekut - linn on inimesi ja tudengeid jälle täis ning justkui uuesti ellu ärganud. Kui varasemalt linnas liikudes oli üsna võimatu tuttavaid mitte näha, siis viimasel ajal olen tõdenud, et neid jääb üha vähemaks. Kuigi Tartusse on alati tore tulla, on see juba natuke ammendanud end ja rõõmsal meelel sean jälle suuna Tallinnasse.

Kõik trennid, mis planeeritud olid, said tehtud. Küll natuke segas haigusepisik, kuid õnneks oli tegemist vaid kerge külmetusega. Pärast kevadist kopsupõletikku olen natuke kartlik, sest ka siis esmalt tundunud kerge gripp murdis peaaegu kuuks ajaks maha. Ega pikalt kommenteerida polegi - tegin ainult jõusaali ja iga trenni lõppu lõdvestava 30 minutit kardio.






Esmaspäev: Hommikune jõusaali trenn jalgadele ja biitsepsile. Eelmise nädala lõpus jõudsin kava täielikult läbi tehtud ja nüüd läheb teine ring. Raskuseid võib juba suurendada ja täitsa rahule jäin.

Teisipäev: Natuke kahtlane oli juba olla, kuid käisin ikkagi õhtul saalis - selg ja rind. Kuigi trenni ajal oli üsna normaale enesetunne, siis mida aeg edasi, seda hullemaks läks. Koju jõudes mõistsin, et haigus on mind ikkagi tabanud.

Kolmapäev ja neljapäev olid täiesti puhkepäevad - st et sisuliselt ainult magasin või pikutasin. Neljapäeval oli enesetunne juba üsna hea, aga organism vajas veel puhkust.

Reede: Päeva esimese poole koristasin põhjalikult korterit, et kõikidest haiguse pisikutest lahti saada ja paari päevaga tekkinud salvrätimaailm likvideerida. Ei näinud just kõige kaunim meie kodu välja - see on tulemus, kui samal ajal haige olla. Koristamine ise oli juba üsna tugev füüsiline pingutus. Õhtul julgesin ikkagi juba päris trenni ka minna. Mulle nii meeldib jõusaal reede õhtul - kuidagi selline vaikne ja vähem rahvast. Nägin pärast veel paari tuttavat, mistõttu lõpuks jõudsin koju alles päris hilja.

Laupäev: Otsustasin üsna spontaanselt Tartusse minna, et kohtuda kallite kursakaaslastega, kellest mõnda pole juba üle aasta näinud. Seetõttu tuli jõusaalis hommikul ära käia - mõnusalt vähe rahvas ja kõik sujust. Tegin superseeriate kava ja need trennid venivad ikka päris pikaks.

Pühapäev: Õhtune jõusaal Tartus seljale ja rinnale. Viimane osa superseeriate kavast ja üsna pikale läks lõpuks kogu üritus. Vaevu jõudsin juuksed ära kuivatada, sest klubi pannakse suvegraafiku alusel juba 8st kinni. Tore oli mõnda vana trennikaaslast näha, kellega eelmisel aastal sageli sai koos käidud.


No comments:

Post a Comment