Sunday, March 13, 2016

Mis siis sai tehtud?

Aeg teha lühike kokkuvõte möödunud nädalast. Jõusaalitrenne oli nagu ikka 5 ehk kolmapäev ja laupäev vabad. Hetkel olen üritanud trennid paigutada võimalusel päeva esimesse poolde, et hilisemad tegevused segama ei hakkaks.
Ainuke õhtune trenn oligi esmaspäeval, mis pole kindlasti parim valik, sest kõik on oma nädalavahetuse patte tulnud tavaliselt just siis lunastama. Plaanis oli raskem selja trenn. Täitsa lõpus juba, kui hakkasin kõhtu tegema hakata, nägin enda töökaaslast Kristiinat, kes oli spetsiaalselt kohale tulnud, et aja peale planku hoida. Hetkel on Myfitnessis jõusaalivõistlused - naistel plank ja meestel rinnalt surumine. Siis tuli ka Indrek minu juurde ning mõlemad arvasid, et ma võiks proovida. Ma muidugi suurt vaimustust üles ei näidanud, sest pole ammu plangutanud, aga vahel peab ikka end testima ja mugavustsoonist välja tulema. Sain kirja natuke üle 7 minuti ja ise olen küll päris rahul. Eks lõpus tehnika polnud just ideaalne. Võistlus lõppeb vist märtsi teises pooles, mil saan teada mitmenda koha klubi arvestuses sain. Tundub, et see aasta on huvilisi rohkem, sest teisipäeva hommikul Postimajas päris mitmed naised panid end (naistepäeva puhul) proovile. Minu üks tuttav tegi üle 11 minuti - punnis alguses vastu küll, aga kui positsiooni sisse sai, siis hakkas vist meeldima.


Ülejäänud trennid tegin Mustamäe klubis, kus mulle aina rohkem meeldima hakkab. Nüüd paigaldati sinna ka Queenax funktsionaalse treenimise ala, mis on päris võimas. Samuti kordus natuke eelmise nädala saaga ehk mõtlesin, et trennis duši alla ei lähe. Koju jõudes hakati aga pesumasinat vahetama, mistõttu tekkis väike veeavarii ning palju puudu ei jäänud, et oleksin naabrid üle ujutanud. Kiire kõne enda ehitusmehele, kes õnneks polnud väga kaugel ning lahendas probleemi. Ei tea, kas see on märk, et ma ikkagi ei peaks seda "Austraalia stiilis" trenniskäimist harrastama - see tähendab, et trenni-koju spordiriietes ja pesen kodus.
Vabad päevad sisustasin kokkamise, shoppamise ja kinoga. Kogu energia on viimasel ajal kulunud kodule ja koduasjadele ning lõpuks tahaks endale ka midagi üle pika ajal lubada. Kuigi üldjuhul üritan trenniasju mitte osta (sest ju reaalsuses neid vaja pole), lõpetasin ikkagi uute Adidase tossude ja retuusidega. Antud jalanõudele olin juba ammu tegelikult silma peale pannud, lihtsalt ootasin, et need ka Sportlandi jõuaksid. Jalga proovides ei pidanud pettuma ning hinnaklass ka mõistlik. Plaanin neid eelkõige kasutada jooksmisel. Kuna ma kuulun pigem mitte väga aktiivsete jooksuhuntide hulka, peaks piisama nendest. Tegemist siis Adidas Pure Boostiga. Muidu olen kuulunud peamiselt Nike fännklubisse, kuid viimasel ajal on hakanud Adidas üha rohkem meeldima - nii materjali, disaini kui ka mugavuse poolest.


Lisaks soetasin endale veel täna nii öelda gym sacki, et kõike oma varustust jõusaalis hallata. Sinna kuuluvad joogipudel, telefon, treeningpäevik, treeningrihmad, jõusaalikindad, kõrvaklapid. Vahel lisaks ka mõni ajakiri, raamat. Muidu kogu aeg imestasin, et soomlased nii palju neid kotte ostavad, aga nüüd saan aru, milleks neid vaja võib minna. Just tulid meile uued ilusad mudelid ka, niiet sobis hästi.



Lisaks sai käidud paar korda kinos "Surematud armastuskirjad" ja "Võidujooksja" vaatamas - mõlemad väga head filmid. Esimene natuke teistsugune armastusfilm, teine tõsieluline sportlasest Jessie Owensist. Samuti spontaanne Hurtsi kontsert neljapäeval, kuhu otsustasin minna umbes tund enne algust.



Ja nii need päevad lähevad. Tulemas on väga kiired nädalad täis erinevaid üritusi, koolitusi ning lisaks mu enda natuke tähtsam sünnipäev. Tuleb korralikult toituda ja puhata ning küll siis on energiat ka piisavalt.

Lõpetuseks mõned toidupildid ning lähipäevadel lisan ka ehk mõne pikema toidupostituse. Mõnele võib ehk tunduda imelik/tobe, et miks ma neid toidupilte siia lisan, aga ise saan teiste omadest päris palju mõtteid. Loodan, et ka minu lugejad saavad vahel ideid ja näevad, et tervislik toitumine ei pea olema aeganõudev ja igav.

Vahelduseks pudrule: Inglise hommikusöök

Soe kikerherne-kanasalat: suvikõrvits, kikerherned, suituskanafilee, salatileht
päikesekuivatatud tomat, sinihallitusjuust, hummus

2 comments:

  1. Toidupildid on just väga lahedad, saab alati mõne uue mõtte ja huvitav jälgida, mida heas vormis naine sööb!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seda on tore kuulda :) Sel juhul jätkan ikka nendega.

      Delete