Tuesday, April 14, 2015

Vahekokkuvõte

Annan endast vahelduseks tihedamalt märku. Järgmiste võistlusteni on jäänud vähem kui nädal - tegelikult kõigest 4 päeva. Ootusärevus hakkab vaikselt juba sisse pugema. Naljakas, et see pole mitte hirm vaid selline hea ootamine. Olen nii palju positiivset tagasisidet saanud, et ennastki paneb imestama. Eriti palju just inimeste poolt, kellelt poleks seda oodanud. See annab jõudu ja motivatsiooni edasi pingutamiseks. 

Tegelikult pole kõik üldse nii lilleline ja särav nagu võib-olla kõrvaltvaatajatele võib tunduda. Võistluste pildid on ilusad ja kõik neiud naeratavad ning energilised. Selle taga pole aga üldse mitte nii glamuurne elu ja energiat täis päevad - vähemalt minul. Hetkel olen praktiliselt loobunud sotsiaalsetest üritustest, sest esiteks olen ma tavaliselt trennist ja tööst liiga väsinud ning teiseks on seal liiga palju kiusatusi - lihtsam on olla kodus teki sees ja oma kodujuustu süüa. Mul on vist vedanud, et kodujuust on nagunii üks mu lemmiktoite. 

Viimasel nädalal on see kõik kuidagi eriti raskeks muutunud. Pärast võistlusi olin energiat täis ja ilmselt pingutasin natuke trennide ja muuga üle. Tulemuseks oli täielik energiadefitsiit ehk nädala lõpuks olin nagu tühjaks pigistatud sidrun - pidev nälg ja väsimus. Sõin nagu tavaliselt, aga kõht on ikka tühi ja muust ei suuda mõelda kui järgmine toidukord. Nii töö tegemine kui ka eraelu hakkasid selle all vaikselt kannatama. Õnneks olen saanud nüüd mõned vabad päevad taastumiseks ja püüan trennidega ka mitte üle pingutada. Uni on ikka kõige alus - kui seda piisavalt pole, siis kannatab ka kõik muu. Teadsin seda ka varem, aga ikkagi teen sama viga.

Olen tegelenud ka poseerimise harjutamisega - loodan, et kõnd ja poosid on natuke paremaks muutunud. Selle eest pean tänama ka Rocca Myfitnessi juhatajat, kes mulle alati lahkelt saali on nõus broneerima. Lisaks lasin natuke bikiinide alumist osa kohendada ja tellisin bikiinide liimi - loodetavasti istuvad nüüd nad paremini keha küljes kinni.  Ilmselt pikeneb dieet veel paar nädalat, sest plaanis on üks võistlus veel. Kuigi ootasin juba dieedi lõppemist väga, siis pole see lühike aeg enam palju. Tuleb lihtsalt korralikult puhata ja tervis korras hoida,

Aga tänaseks kõik ja aitäh kõigile positiivsete kommentaaride eest! See on hetkel nii oluline ja annab jõudu edasi pingutada.

Ja mõned pildid minu ostukorvist ja söögivalmistamisest. 

Põhiline: kanafilee, bataat, brokkoli, kukrk, avokaado



2 comments:

  1. Hei,
    Kas võiksid kirjutada postituse , milline näeb välja nädala trenn, toit ja üldine enesetunne, ettevalmistustest!

    ReplyDelete