Tuesday, July 5, 2016

Puhkus, alga!

Märkamatult on juuni läbi saanud. Ja valmis on saanud ka igasugused head marjad, juurviljad ja muud värsked saadused. Laupäeva hommikul oli ainuke töö- ja trennivaba päev. Uni läks mul ära nagu ikka üsna vara, tegin hästi lühikese rullitiiru ja suundusin keskturule. Sama mõte oli ilmselt ka paljudel teistel (välja arvatud rullitamise osa). Ostsin igasugu head kraami - maasikaid, vaarikaid, kultuurmustikaid, tilli, türgi ube, värsket kartulit, sibulat, tomatit, kurki. Oleks veel sealt kõike kokku ostnud, aga ilmselgelt oleks see liialdus...ja rahakotile ka päris suur väljaminek. Lõpuks sain neid päris häid magusaid maasikaid.



Ja üks mõnus roog!
Kuna Eesti suvi on nagu ikka muutliku meelega ehk ühel päeval on kuumalaine, kuid järgmisel hetkel sajab nädal aega jutti vihma, peab alati ilusa ilma korral kiiresti reageerima. Mul selles suhtes vedas, et ainukeseks töölt vabaks päevaks oli laupäev. Võtsime sõbrannad kokku ja sõitsime Võsule rannamõnusid nautima. Seal polnud ikka väga-väga ammu käinud. Vesi oli ikka päris külm (eriti võrreldes Pärnuga). Mõnus on ikka linnast eemale saada. Sellised päevad annavad ikka paraja energialaengu. Pärast veel väike vein ja jalgpall. Hetke seisuga panin jalgpalli ennustusvõistlusel vähemalt ühed poolfinalistid õigesti.


Trennidega läheb ka hästi. Hetkel ainult jõusaalilainel. Sain kätte ka uue kava, kus on mitmeid harjutusi, mida pole varem teinud. Aga sellest juba järgmine nädal, sest praegu olen liiga teisel meelel, sest.....homme algab puhkus! Ja et seda ikka korralikult tähistada sõidame bikiinitaridega väiksele nädalalõpureisile Itaaliasse. Niiet pitsad, pastad ja jäätised, hoidke alt, sest kolm väga suure isuga neidu on tulemas!

Ja lõppu paari päeva toidud!

Teisipäev
Pühapäev


No comments:

Post a Comment