Sunday, February 16, 2014

Trennid 10.02-16.02

See nädal on trennide mõttes natuke vaheldusrikkam olnud. Keskmes on ikka jõusaal, kuid sel nädalal olen külastanud lausa kolme erinevat - MF Tartu kesklinn, MF Rocca ja TÜ spordihoone.


Esmaspäev: Väga mõnus hommikune trenn Roccas. Jõudu oli rohkem kui tavaliselt esmaspäeviti ja enesetunne just selline, millisega võiks iga kord trenni minna. 
Proovisin esimest korda kükke teha tõstevööga. Oli kohe kindlam tunne ja loodetavasti ka tehnika parem. Ainuke ebameeldiv asi oli mõte, kuidas seda sama vööd kümned suured higised mehed kasutavad. Seega peaks ilmselt endale isikliku ostma - õnneks pole väga suur investeering. Jalapress tuli ka kuidagi hästi välja - jõudu oli. Üks parimaid trenne lähiajal kindlasti. 
Teisipäev: Käisin crossfiti proovimas, millest ka kirjutasin pikemalt. Kuna ei teadnud, kui intensiivse trenniga on tegemist, otsustasin sel päeval rohkem midagi mitte teha. Pärast oli tunne küll, et tahaks midagi veel, aga puhkust on ka vaja. Minu üllatuseks crossfiti kurikuulsaid lihasvalusid ei esinenud järgnevatel päevadel.

Kolmapäev: Pärast kooli biitseps ja selg kesklinna Myfitnessis. Ka Tartusse on rahvast kõvasti juurde tulnud ja isegi kella 3 ajal on jõusaalis mitmeid inimesi. Natuke häiris, et Tartus on ikka üsna piiratud kangide valik, millega nt biitsepsit teha - kui Roccas on umbes 11 erinevat, siis Tartus 5.
Lõpetasin trenni jooksulindil, mida polnud proovinud juba väga-väga kaua (sest ma eriliselt ei fänna ühe koha peal jooksmist). Üllatavalt mõnus oli ja üldse jäin trenniga rahule.

Neljapäev: Jõusaalis 45 minutit rind ja pärast Marise bodycombat. Olin kunagi aastaid tagasi tema trennis Arcticus käinud ja seetõttu suhtusin natuke eelarvamusega. Tegelikult oli täitsa mõnus. Inimesi oli ka poole rohkem kui detsembris hommikuses combatis. Kui siis oli tavaliselt ca 12, siis nüüd oli 30.

Reede: Üle pika aja jõudsin jälle Synrgysse, kus olid seltsiks ka Kärt ja Kirke. Sellest trennist tundsin küll Tallinnas puudus. Sõbrapäeva puhul loosis Egle mõned auhinnad ja tegime veel kolmanda ringi ka otsa. Iga kord võiks kolm ringi olla, sest siis saab täpselt paraja koormuse kätte. Üldiselt oli päris raske seekord. Trenni lõppu tegime veel väikse fotoshooti ka - sõbrapäeva puhul või nii… :) Edasi läksin bussiga Tallinna, kus Siim otsustas ka ikkagi trenni minna ja ma ei saanud ju halvem olla. Tegin enda teise jalatrenni. Kuna Siimul oli töö juures just suitsukala toodud, haisesid nad ülemusega trennis nii tugevalt, et nende jaoks jäi see üsna lühikeseks ja pidid hoopis sauna lõhna välja aurutama minema. 

Laupäev: Trennist puhkus ja tegime teisi toredaid asju. V-b lähiajal tuleb ka mõni pilt sellest.

Pühapäev: Pärast lõunat mõtlesime ikka jõusaalis ära käia. Mina tegin rinda ja triitsepsit ning Siimul kardio päev. Õhtu lõppes grillõhtuga sõprade juures ehk sai natuke rohkem jälle patustatud. Kes siin võib-olla mõtlevad, et ma toitun kogu aeg ideaalselt, siis nad eksivad. Täna näiteks sõin mõnusat kreemist rullkooki ja ei kahetse ka.


Selline moodne vöö





No comments:

Post a Comment