Sunday, February 9, 2014

Trennid 03.02-09.02

Viimane puhkuse nädal läbi ja valmis jälle asjalikuks hakkama. Puhkamine on tore küll, aga pika aja peale tüütab ära ning kui liiga lebo režiimi sisse elada, siis on raske üldse midagi kasulikku teha. Loodan, et uue semestri algusega saan jälle oma rütmi sisse ning keskenduda ka rohkem lõputöö kirjutamisele. Seetõttu pean ümber muutma ka oma trennigraafiku, mis on Tallinnas nii hästi paika loksunud. Rocca jõusaal on mulle juba armsaks saanud ja näod kõik täitsa tuttavad. Aga eks nädalavahetuseti siia ikka satub ja pigem tahan nautida aega Tartus, sest järgmisest aastast ilmselt kolin püsivalt Tallinnasse.






Esmaspäev: Õhtune jalatrenn seekord ja tegelikult meeldis mulle see variant rohkem, sest hommikuti tihti veel väsimus sees. Teisest küljest on Rocca jõusaal nii ülerahvastatud, et õhtul kükipuuri juures ca 10 inimest järjekorras. Õnneks kell 5 oli veel olukord enam-vähem mõistlik ja tegin "populaarsemad" asjad enne suurema massi tulekut ära. Kui jalapressi tegin, vaatasid mõned mehed küll simad suured - kuigi tegelikult raskus pole midagi eriti ületamatut. Siiski kui võrrelda Tartu kesklinna ja Rocca jalapressi, on viimases palju raskem ning seetõttu nii palju peale laduda ei saa kui Tartus.

Teisipäev: Rind ja Grit Strenght. Grit polegi enam nii hull kui algul, ilmselt keha harjunud. Merje lubas järgmisest nädalast hakata mingit vana kava tegema, kuid kahjuks nüüd pole enam võimalik teisipäeviti selles trennis käia, sest hakkan usinaks tudengiks jälle.

Kolmapäev: Juba teisipäeva õhtust oli natuke kahtlane enesetunne ja see jätkus ka kolmapäeval. Seetõttu tegin selja trenni natuke lihtsama ja combatisee ei hakanud ka trügima.

Neljapäev: Kolmapäeva õhtuti on alati jalad veel nii kanged ja mõtlen, et kas pean neljapäevase jala päeva edasi lükkama, aga nagu imeväel on neljapäevaks alati valu läinud ja hea olla. 

Reede: Alustuseks proovisin TRX 40/40 ülakeha challengit, millest mõni päev ehk pikemalt kirjutan. See võttis juba suht läbi ja nii oli biitsepsit/triitsepsit tehes juba värin sees.

Laupäev: Puhkus

Pühapäev: Õlad - polegi nagu midagi pikemalt lisada.

Tavaliselt teen tegelikult veel trennide lõppu ka väikseid nö korseti ringtreeninguid (mitte iga kord) ja katsetan erinevaid võimlemisharjutusi. 

Järgmine nädal toob uusi väjakutseid nii kooli kui ka trenni vallas ehk on mida oodata jälle! 






No comments:

Post a Comment