Wednesday, March 23, 2016

Kreemine šokolaadismuuti müsliga

Ei tea kas asi on kevade tulekus, aga viimasel ajal olen hakanud otsima erinevaid alternatiive oma armastatud hommikupudrule. Täna sai valmistatud üks üli maitsev kauss smuutit, mida tahaksin kindlasti ka teiega jagada. 

Minu eesmärk nende retseptidega on eelkõige lihtne,  tervislik ja maitsev. See tähendab, et toit peab olema maitsev, kehale kasulik ning võimalikult vähestest ja tavalistest komponentidest. Olen ka ise üsna aktiivne blogide lugeja ja tihtipeale sisaldavad igasugused retseptid nii palju erinevaid koostisosi, mida suurel osal inimestel tegelikult kodus ei ole. Seega "let's keep it simple".


Kreemine šokolaadismuuti müsliga

Vaja läheb
Smuuti:

Müsli:
  • kaerahelbed
  • erinevad pähklid - india pähkel, mandel, kookoslaastud
  • kookosõli
  • mesi
Valmistamine
  • Smuuti: Aseta blenderisse külmutatud banaan, kohupiim, valitud vedelik ning valgupulber ning mikserda segu ühtlaseks. Kui külmutatud banaani võtta pole, sobib ka tavaline. Ise hoian alati paar viilutatud banaani sügavkülmas, et soovi korral mõnus magustoit valmistada. 
  • Müsli: rösti täistera kaerahelbed ja pähklid paar minutit pannil vähese kookosõli ja meega  kuni need on kergelt pruunid. Ole väga hoolas, et müslit mitte ära kõrvetada!
  • Kalla smuutisegu kaussi, lisa soovi korral jaoks marju, puuvilju. Mina panin juurde mõned kirsid ja maasikad. Kõige peale aseta müsli.


No comments:

Post a Comment