Wednesday, November 23, 2016

Nädala puder: tiramisu kaerahelbepuder

Jälle mina siin ja pudru jutuga. Kui eelmine nädal olin šokolaadi lainel, siis nüüd taasavastasin tiramisu maitse. Mul on mõlema pudru puhul kindel kombo välja kujunenud. Näiteks šokolaadi omale käib peale maapähklivõi, aga tiramisu pudrule võisilm ja india pähklid. Samuti ei kasuta ma antud retsepti juures keetmisel piima. Kaerahelbe ja lisandite kogused saab igaüks muidugi panna vastavalt oma soovile, vajadusele ja eesmärkidele.


Vaja  läheb:

  • 70 g Nordic täisterakaerahelbeid
  • 10 g Self tiramisu protein mousse
  • vett
  • 100 g munavalget (kasutan juba purgis valmiskujul)
  • 7 g võid
  • 7 g soolatud India pähklid
  • 20 g mustikaid
  • meresoola
Valmistamine:

1. Keeda kaerahelbed vee ja soolaga.
2. Enne valmimist sega sisse munavalge ja tiramisumaitseline protein mousse.
3. Serveeri puder võisilma, külmutatud mustikate ja India pähklitega. Vahel panen peale veel mõnda siirupit.



No comments:

Post a Comment