Sunday, December 1, 2013

Trennid 25.11-1.12

Kiire kokkuvõte selle nädala trennidest. Hetkel on küll mõnus väsimus peal.

Esmaspäev: Kuna olin üle pika aja esmaspäeal Tartus, tahtsin Kirsti trenni minna. Alustuseks step, mis oli hea vaheldus. Sai natuke tantsulisemat jälle ja rohkem ajutööd trenni ajal. Peab tunnistama, et pikk vahe on teinud oma töö ja sammud ei tule enam nii kergelt. Pärast seda korseti süvalihaste treening. Kasutasime abivahendia väikest võimlemispalli, millega tegime nii jalgadele, kuid rohkem seljale, kõhule, külgedele. Üldiselt meeldis, aga natuke väikseks jäi koormus kuidagi.

Teisipäev: Hommikul tegin läbi enda Synergy kava - igat harjutust 3 seeriat ning lisasin enda poolt ka veel paar "jaama". Sai korralikult kogu keha läbi töötatud. Õhtul polnud küll plaanis midagi teha juurde, aga kuna Lõunakeskuses oli GRIT Plyo esitlus, siis tahtsin ära proovida. Polnud siiamaani aru veel täpselt saanud, mida see griti versioon endast kujutab. Päris äge oli - intensiivne nagu ikka, palju hüppeid ja kätekõverdusi. Võrreldes  Grit S, siis natukene lihtsam minu meelest.

Kolmapäev: Hommikul läksin spinningusse, aga ainult 2 inimest miskipärast oli kohale tulnud (koos minuga) ja trenn jäi ametlikult ära. Kuna olime juba kohale tulnud, siis Egle tegi meile 10 min soojendust spinningus ja ülejäänud osa oli Synergys kõhule-seljale. Tegime kolmekesi 2 ringi läbi ja ise üksi veel ühe korra pärast.

Neljapäev: Hommikune tavaline combat. Hea nagu alati, aga olin natuke rohkem väsinud.

Reede: 8st ringtreeningusse ja pärast lisaks jalatrenn, mis venis kahtlaselt pikale. Ei teagi, kuidas nii juhtus. Proovisin lõpus niisama funktsionaalses alas erinevaid uusi asju.

Laupäev: Puhkepäev

Pühapäev: Jõusaalitrenn Siimuga ülakehale: kõigile kehaosadele ca 2 harjutust - rind, biitseps, selg, õlg, triitseps, kõht.

Kokkuvõttes täitsa hea ja väsitav nädal. Planku pole pikamalt viitsinud teha hetkel, aga alustan oma argipäeva hommikuid 3 minutilise planguga.




No comments:

Post a Comment