Monday, December 16, 2013

Trennid 9.-15.detsember

Jälle üks nädal kiirelt läbi saanud. Eelmise nädala trennidest siis veidi.

Esmaspäev: 10 min soojendus stepperil. Edasi enda fn kava: kõik kolmesed seeriad. Lisaks 3x ühel jalal väljaaste kükid TRXga (15 mõlemal jalal) vs TRXga kolmnurk kõhulihas.

Teisipäev: Soojendus: 10 min stepper. Jaladtrenn: 3x12 kükid smithil (30kg, 40kg) vs 3x15 jala sirutus taha nööriga (10 kg); 3x12 American deadlift (35 kg); 4x18 väljaaste kükid edasi liikumisega (2x12kg sangpomm); 3x13 jalapress (130 kg); 3x13 jalad kokku masinal (45, 50 kg); 3x15 ühel jalal kükid smithil; 3x15 sääretõsted smithil stepilaual (30 kg); 3x20 tagumiku tõste silda (20kg kang jalgadel). Kõht: 3x20 sirged jalad alla; 3x30 5kg palliga mõlemale poole küljed; 3x20 kõhulihased fitballil. Õhtul tahtsin ikkagi Grit Plyosse minna, sest see oli selle aasta viimane trenn. Jalad olid hommikusest trennist üsna väsinud ja loiud, aga tehtud sai ikkagi. Võib-olla oleks võinud see trenn siiski olemata olla, sest keha polnud veel nädalavahetusest korralikult puhanud.

Kolmapäev: Hommikul läksin 30 minutilisse intervall spinningusse ja teine pool ringtreening. Kokku oli 8 jaama, enamik keskendusid kõhule-seljale, kuid lisaks muidugi lemmikud lõuatõmbed. Õhtul oleks tahtnud minna ka uut BP kava proovima, aga väga suur väsimus oli sees ning ilmselgelt vajasin puhkust.

Neljapäev: Hommikul bodycombat. Nüüd sai proovitud ka uus kava korralikult ära, sest ega laupäevast midagi väga ei mäletanud. Täitsa põnev ja üsna hea muusika. Intensiivsuselt natuke lihtsam kui eelmine, aga hea power'iga siiski. Õhtul vedasin end pärast kooli ka Bodyarti, sest kehast oli vaja pingeid välja viia. Ja õnnestus - body and mind tunnid on vahel ikka väga kasulikud, peaks ilmselt tihedamini neis käima.

Reede: Hommikul 8ks SYN ringtreening. Raskem ring kui tavaliselt, 11 jaama: TRX ühe jala peal väljaaste kükk; lõuatõmbed bosult; ühe jalaga kükk alla ja kätekõverdus küljel; köiega külg ees alla ja üles; jalad rööbaspuudel taga kinni enne kallutus (tagumine reis); triitsepsi kõverdus üks käsi stepilaual, teine maas; sangpomm küljele ja üles surumine; kükid hantlitega vaheldumisi üles surudes; hüppenöör; kätel plangus palli veeretamine paarilisega. Pärast tegin jõusaalis triitsepsit: käte sirutus taha toengus 3x12; triitseps käekõverdused varvastel käed sangpommidel 3x20. Lisaks proovisime Kaiaga niisama erinevaid asju - köielronimine, peapeal seis. Üritasin kätepeal seisu ka, aga kuidagi julgusest ja hoost jääb puudu. Tegelikult pole midagi rasket, niiet peab ära tegema see nädal. Õhtul oli Tallinnas aega üle ja tahtsin Solarise MF üle vaadata. Käisin bodypumpis, millest erilisi muljeid ei olnud. Ikka vana kava üldiselt, ainult soojendus ja kükid olid uued. Üldine mulje klubist polnud ka väga hea - üsna väike ja kõik justkui kokku pressitud. Rühmatreeningute saaliga võib küll rahule jääda - suur ja avar.

Laupäev: Jõusaal Roccas. Selg: seljatõmme ette 3x12; seljatõmme ülevalt masinal 3x12; alaselg ettekallutades 3x15 (10kg ketas) vs kõhul jalatõsted ette bosu pall taga 3x20. Rind: kaldpingil smithil surumine 3x13 (20kg); vertikaalsel pingil hantlitega surumine 3x12 (2x10 kg hantlid). Biitseps: biitsepsi kõverdus alt tõmmates 3x11. Õlg: õlg kõrvale nööriga masinal 3x15; küljele lendamine kaldus olles 3x15 (2x5 kg hantlid)
3x20 kg kätekõverdused; 3x13 küljele kallutus sangpommiga (16 kg); kaldus istudes 5kg palliga külgedele 2x30
Jäin trenniga väga rahule, mis on üsna üllatav, sest tavaliselt pole kunagi ülakeha treeninguga rahul. Sain mõnusa koormuse ja rahvast polnud ka palju.

Pühapäev: puhkepäev. Üks nädalavahetuse päevadest on tavaliselt puhkus. Kuna laupäeval olid suuremad pidustused, planeerisin puhkuse pühapäevaks. 2 sünnipäeva sai tähistatud, aga mul tuleb kananahk ihule juba, kui mõtlen kõikide tulevate sünnipäevade, jõulupidustuste peale - ühel käel neid kokku lugeda ei saa.

Toitumine on ka üsna korras olnud. Nädalavahetused on natuke mööda, sest siis on nii palju ringi liikumist ja ei saa väga planeerida. Lisaks muidugi kõiksugu sünnipäevad, kus on ikka VÄGA RASKE ei öelda. Iseenesest polegi koogi isu, aga kui kõik ümberringi söövad, siis jah... Ega ma ei peakski ennast ju nii palju piirama, sest kaalu langetada ei soovi ja treeningkoormus on ka suur. Siiski ei taha seda jama sisse süüa palju. Eile oli väga vastik raske tunne kõhus suhkrust ja kõigest. Ma ei tea, kas see pigem oli ehk psühholoogiline või tõesti organism pole enam harjunud. Täna selle eest tegin mõnusa tatrahautise veisehakklihaga ja röstisin müslit, mis on nii hea - ootan juba hommikut. Homme ehk kirjutan ka väikse ülevaate sellest.




No comments:

Post a Comment