Friday, October 21, 2016

Uue magusa vahepala otsingul: protein mousse

Vahelduseks võistlusteks ettevalmistamisele ja igapäevatööle käin vahel ka Mybodyga üritustel. Viimane nädalavahetus mööduski Ilumessil, kus kolm päeva müüsime ja degusteerisime erinevaid toidulisandeid ja vitamiine. Minu jaoks hea vaheldus ja kuna tarbin nende tooteid nagunii, siis pole kahju ka natuke reklaami teha. Üldiselt on kliendid toredad ja huvitatud, mida neile räägime. Minu põhimõte on ikkagi eelkõige, et jama ma soovitama ei hakka.


Tahtsin aga hoopis kirjutada ühest üsnagi vähetuntud tootest, mille (taas)avastasin mõned päevad enne messi. Nimelt proteiini mousse'st - eestikeelset hästikõlavat vastet on üsna raske leida (valguvaht ei ole just kutsuv). Tegemist on valgurikka magustoiduga, mille mikserdamisel piimaga saab mõnusa koheva vahutaolise maiuspala. Natuke sarnane hetkel populaarsete valgupuddingutega, kuid konsistentsilt kohevam ja õhulisem.

Tegelikult oli šokolaadi maitse mul juba ammu kodus olemas, aga kuidagi unustasin selle olemasolu. Võib-olla seetõttu, et esimest korda proovisin seda teha veega nagu purgil kirjas ja siis oli toode natuke maitsetu. Nüüd aga mõned päevad enne messi otsustasin anda teise võimaluse. Segasin nagu õpetuses öeldud 20 grammi pulbrit 150 grammi piimaga, vahustasin kergelt miksriga ja lasin natuke aega külmkapis seista. Minu üllatus oli suur - see on ju nii hea! Panin juurde ka veel mustikaid ja aina paremaks läks. Kui dieeti poleks, lisaksin veel igasugu pähkleid, rukkipalle, toorkakaod või kosutavama toidukorra jaoks müslit.


Järmisel päeval otsustasin ära proovida ka teise variandi - tiramisu. Polegi ühtegi sellise maitsega valgutoodet varem saanud. Kordasin sama protseduuri nagu esimesel päeval ja tulemus meeldis mulle vist veel rohkem. Tiramisu on küll natuke erilisema maitsega ehk kindlasti on sellel rohkem fänne ja ka rohkem inimesi, kellele see üldse ei meeldi. Antud toode jääb igaljuhul küll praegu minu vahepalade menüüsse. Sellest saaks teha ka üsna lahjasid magustoite, lisades sisse küpsisetükke vms... eks igaüks saab oma fantaasial lennata lasta. Üks päev panin aga hoopis natuke pudru sisse ja kuna see on ise juba üsna tugeva maitsega, piisab ainult 5-10 grammist.


Üks serveering (20g) 68 kcal; 11g V; 3g SV; 1,2g R ning on ka laktoosi- ja gluteiinivaba.
Natuke rohkem infot saab Mybody lehelt.

Nädalavahetusel müüsime neid päris palju ja tundub, et enamik jäid rahule. Sellest on muidugi hea meel.


Soovitan kindlasti kõigil puddingu-fännidel ja kerget magusat vahepala otsivatel inimestel proovida! 

Loodetavasti liiga reklaami jutt nüüd ei tulnud! Aga siiski - Mybody oli aga lahkelt nõus minu lugejatele sooduskoodi jagama. Seega kui arvad, et ka sina vajad  protein mousse enda koju, siis mine http://pood.mybody.ee lehele, lisa antud toode ostukorvi ning enne maksmist sisesta sooduskood HiieLiin ja saad täishinnast -20% ehk kokku 20,72 eurot. 500grammi eest täitsa hea hind! :) Šokolaadimaitselise leiate SIIT ja Tiramisu SIIT. Pakkumine kehtib oktoobri lõpuni!

Kusjuures nüüd täna tegin šokolaadimaitselist jälle ja ma polegi nüüd kindel kumb mulle ikka rohkem meeldib?! Peab vist 50:50 tegema järgmine kord.

Õhtul juba lebos

Head maiustamist! 


PS! Alati olete oodatud kommentaarides enda arvamust avaldama! :)

1 comment:

  1. Väga hea kui tavalisele valgupulbrile ja -pudingule leidub alternatiive ja tore, kui on keegi, kes neid tutvustab :)

    ReplyDelete