Thursday, June 19, 2014

Tasakaal eelkõige (2/100)

Täna teen lühidalt. Hommik algas väga varakult rikkaliku pudru ja jõusaaliga. Ei tahtnud sellest loobuda - nautisin vaikset spordiklubi ja päikselist hommikut. Hea algus tähtsale päevale! Soovitan kõigile võimalusel hommikust trenni proovida - uskuge mind, kui sellega ära harjuda, annab see tõelise energialaengu päevaks ning jõuab palju rohkem tehtud. 

                           

Päeval oli aktus ja nüüd sõprade-sugulastega suurem pidu. Kavatsen küll kõike head ja paremat ilma süümekateta nautida. Tervislik elustiil tähendabki pigem ju tasakaalu mitte pidevat enda piiramist ja kahetsemist. Ilusat neljapäeva kõigile! 

                                 


Kiusatuseks mulle
                            



4 comments:

  1. Avastasin su blogi mõne nädala tagasi ja olen sellest ajast seda jälginud. Igatahes tahtsin öelda,et käisin täna sugulase lõpetamisel Tartus ning õega vaatasime,et ühel tüdrukul on nii ilus kleit. Nüüd õhtul su blogisse kiigates sain suure üllatuse osaliseks, et sa oled see sama tüdruk selle ilusa kleidiga. Palju õnne lõpetamise puhul :)

    ReplyDelete
  2. Palju õnne lõpetamise puhul :)
    Ja õigust räägid, elu pole vaid piirangute jaoks, tuleb nautida. Tegin ka nii ja olemine on lausa suurepärane :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Täpselt, üritan ise ka seda põhimõtet rohkem järgida. Liigne piiramine tekitab pigem rohkem stressi ja tulemus võib olla hoopis vastupidine.

      Delete