Thursday, May 1, 2014

Natuke aprilli instagramis

Otsustasin teha blogisse uue nii öelda postituste sarja ehk mõni osa minu instagramist. Viimasel ajal on läinud see üsna toitumise ja trenni keskseks, kuid sisaldab ka niisama hetki igapäevast. Kuna mulle endale väga meeldivad taolised postitused, mõtlesin ka ühe teha - eks näis kas see jääb viimaseks või jätkan seda. Samal ajal on see hea võimalus möödunud kuule tagasi mõelda ja meenutada, mida toredat ja head sai tehtud. Kes mind instagramis jälgida soovib, siis kasutaja on hiieliin (link otse on olemas ka blogis paremal pool ääres).





Üks mõnus laupäeva hommik aprilli alguses. Proovisin esimest korda maasikaid see aasta. Üsna "plastiku" maitsega küll, aga tähtis oli emotsioon. Samuti tegime Kirkega koos hommikuse trenni. Kui mulle üldjuhul meeldib jõusaalis üksi käia (kas ma olen ainuke?!), siis vahel on lõbus ka kellegagi koos minna ja natuke vaheldust tuua. Väike pildiseeria käib asja juurde. 

















Mul on juba harjumus loengute vahepeal end kohviga "turgutada". Naljakas on, kuidas üks kohvi võib päeva mitu korda paremaks muuta. Mulle on kohvi joomine mitte alati just nii ergutav, kui pigem emotsionaalne ja nauditav tegevus. See päev tegelikult nii hästi ei läinud, sest kallasin kogemata pool kohvi enne loengut peale ja pärast pidin veel baka töö juhendajaga kohtuma minema.













Ma ei jaga väga tihedalt enda kõhust ja vormist pilte, aga vahel ju võib. Tegelikult on mul terve telefon pilte endast täis. Sellepärast ma kunagi meelsasti enda telefoni võõrastega ei jaga, sest tavaliselt on esimene valik kohe galerii. Ka mu 12-aastane õde pidi naerust pikali kukkuma kui ükskord sinna sattus.












Mõnusate kevadilmade puhul tegime parima sõbrannaga väikse laupäevahommikuse treeningu Nõmme metsades. Muidugi ei puudunud jõu-ja ilunumbrid.






















Käisin isal külas ja panime batuudi ülesse. Väike vend oli sellega muidugi väga rahul ja kui avastas, et ka mulle hüppamine meeldis, veetsime seal kahekesi põrgatades pool päeva. Toast tuppa minek lõppeb alati muidugi suure kisaga.


















Pühapäevahommikused tervislikud pannkoogid minule ja Siimule. Tegin seekord natuke teistmoodi retsepti järgi, mille sain Elari instagramist. Minu koogikesed koosnesid siis 4 munavalgest, 2 dl keefirist,  3 spl õuna-kaneeli valgupuddingust,  1 dl kaerahelvestest, kaneelist. Maitsesid täitsa head.














Minu lemmiksöök hommikupuder. Iga hommik leian endale jälle uue lemmiku. Seekord siis kaerahelbe-kaeraklii puder munavalge, külmutatud vaarikate, kodujuustu ja PB2 maapähkli pulbriga (tellitud Iherbist). Tõeline nauding!



3 comments:

  1. Mida rohkem ma su blogi loen, seda rohkem see mulle meeldib!

    ReplyDelete
  2. Väga äge sissekanne; mötlen just pilte+teksti kombinatsiooni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tore kui meeldib. Sel juhul ehk jätkan ka edaspidi taoliste postituste tegemist.

      Delete