Sunday, April 24, 2016

Igapäevarutiinis tagasi

Ongi jälle pühapäev ja juba üks nädal taaskord igapäevases rütmis. Olen vist ikka oma "reisimulli" sees veel - energiat on palju ja tore on olla. Terve nädala olengi sisuliselt rääkinud oma reisimuljeid ja degusteerinud erinevaid tooteid. Roccas trennis käies venisid treeningud ka nii pikale või tulid jube suured puhkepausid, sest ikka oli vaja jälle jutustada kellegagi. Aga tore - reisidest mulle rääkida meeldib ja tundub, et Jaapan on natuke võõras ja põnevustpakkuv riik ning seetõttu on huvi suurem.

Pühapäevane väike shopping
Tagasi tulles olin rõõmus, et saan jälle head oma kodust toitu, aga pean tunnistama, et mulle hakkas Jaapani köök nii meeldima, et juba paari päeva möödudes tundsin sellest puudust. Mitu korda nädalas leidis oma koha minu söögilaual riis ja ka sojakaste. Rääkides nüüd sellest, kuidas mõjus reis mu kehakaalule, tabas mind koju jõudes kerge üllatus. Nimelt näitas kaal esialgu -3 kg. Sellist numbrit pole ma seal ammu näinud. Teadsin küll, et paari päeva möödudes see kindlasti nii madalaks ei jää, kuid -2 kg on siiski püsivalt. Päris üllatunud olin algul. Seega vähem stressi ja ülemõtlemist! Loodan, et see kõik nüüd ainult lihaste arvelt polnud.

Vahelduseks on päris hea hoopis õues liigutada ennast. Tagasitulles tegime kohe ühe väikese rabamatka.
Trenni koha pealt on natuke keerulisem, sest üsna "sült" on olla. Muidu nagu energiat on, aga nii kui trenni lähen, tunnen, et kehas pole kuidagi jõudu ja powerit. Alustasingi natuke vaiksemalt ja kergemate raskustega. Kolmapäevaks olid jalad nagu puupakud all. Ikkagi pole sellist minekut - vaim ja keha ei tee koostööd. Ostsin  uuesti BCAA ka - see aitab mind ikka üsna palju. Seekord võtsin samalt tootjalt natuke teistsuguse vahelduseks - vaatame, kas mõjub ka. Muidu olen pikalt tarbinud jäätee- või õunamaitselist Self BCAA Mybodyst. Mõlemad on super head - soovitan kindlasti. 

Neljapäev ja reede pesitsesin Tartus. Nagu ikka tavalised toimetused ehk juuksur, Kirke juures käik ja trenn. Elutempo on seal palju rahulikum ning hea on olla. Vahepeal mõtlen, et ülikooli ajal oli ikka mõnus lihtne elu. Tähistasime natuke ema sünnipäeva ning reede õhtul sai ka veidi kultuursem oldud ning käisime jazz klubis kontserdil. Korra põikasin maamessile ka, kus ma pole kunagi varem käinud. Ma muidugi lolli peaga mõtlesin, et kevad ongi käes ja panin suhteliselt suvised riided selga, mistõttu neljapäeval väga õues liikuda ei kannatanud. Siiski meeldib mulle Tartus palju jalutada, mistõttu ma tavaliselt sõidangi sinna bussi või rongiga. Muidu muutun autoga juba liiga mugavaks.

Söögi koha pealt, siis avastasin enda jaoks taaskord soolase pudru. Hetke lemmikuks on Veski Mati seemnete ja kliidega helbed keedetud veega ning lõpus segan sisse natuke kodujuustu. Peale lisan võisilma, tilli ning poolkõva keedumuna.


Lisaks leidsin Maximast uut sorti müslid, mis paelusid juba oma laheda väljanägemisega. Koostise mõttes on ka täitsa okei. Siiski pidin tõdema, et enda tehtud müsli on kordades parem. Vahelduse mõttes head, kui ise ei viitsi valmistada.


Lisaks on uus lemmiktoode Alma maitsestamata kreeka jogurt. Mõnusalt kreemjas ning ka koostiselt päris heade näitajatega.  Tore, et tuleb ikka uusi asju. Vaatasin eile, et poelettidel on ka päris mitmeid uusi jäätiseid...minu lemmikud ju! Kui nüüd soojad ilmad tulevad, siis ei saa vist ikka näppe eemal hoida. Aga pildil siis kreeka jogurt, natuke piima, uus müsli, banaan, maasikad, maapähklivõi ja kaneel.


Üritan nüüd oma trennirütmi tagasi saada ning loodetavasti saame ka mõne treeningu koos treeneriga teha. Mõnes mõttes on see veidi keeruline, sest juba nädala pärast sõidan mõneks ajaks jälle välismaale. Aga eks ma annan enda parima.

2 comments:

  1. Loen ja mõtlen, et küll sa oled ikka lahe inimene. Selline elujaatav, kes lihtsalt alla ei anna :) Tõsiselt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi aitäh, tahaks loota, et see nii on ka. Aga eks tuleb kõigest hooga läbi suruda ja seejuures positiivne meel säilitada.

      Delete