Saturday, August 6, 2016

Müüa bikini fitness võistlusbikiinid - MÜÜDUD!

Võistlushooaeg on lähenemas ja enamustel juba ettevalmistused täies hoos. Käisin ka ise endale eelmine nädal uusi bikiine valimas. Kuigi ka vanad on ilusad ja täiesti korralikud, on juba eelmistest võistlustest nii palju möödas, et tahaks minna lavale nii öelda uue look'ga või teistmoodi - saate aru küll.

Seoses sellega tahan maha müüa enda eelmised võistlusbikiinid. Valmistanud on need Soomes üsna tuntud Biancaneve. Kandnud olen neid tegelikult vaid kolm korda ning näevad välja nagu uued.  Hea variant eriti esmastele võistlejatele ning kivisid saab soovi korral ise juurde panna. 

Hind on 180 €. Huvi korral kirjutage blogi kaudu või facebooki. Proovida saab ka Tallinnas. Liigun ka üsna sageli Tartu vahet (nagu ka sel nädalavahetusel). 


Veel pilte bikiinidest seljas LEKVEKVLäti MV


5 comments:

  1. Tere! Küsiks, mis suurus bikiinid on ja kas alles üldse?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, paar huvilist on, aga hetkel alles veel. Suurust on nii raske öelda, sest tehtud minu keha järgi. Võimalus on Tallinnas proovima tulla või sel nädalavahetusel viibin ka Tartus.

      Delete
    2. Tere kõigile
      Minu nimi on härra Rugare Sim. Ma elan Hollandis ja ma olen täna õnnelik mees? ja ma ütlesin minu enese et laenuandja, et päästa mind ja minu pere meie halb olukord ning suunab mis tahes isik, kes otsib laenu, ta andis õnne mulle ja mu pere, ja vajas laenu € 300,000.00 alustada oma elu üle, kui ma olen ühe Isa kaks last kohtasin seda aus ja Jumala kartes mees laenu andja, mis aitavad mind laenu € 300,000.00, ta on Jumal kartes mees, kui teil on vaja laenu ja siis tagasi maksma laenu võtke teda ütle talle, et (Mr, Rugare Sim) suunab teid teda. Võtke ühendust hr Mohamed Careeniga e-posti teel: (arabloanfirmserves@gmail.com)


      LOANI TAOTLEMISE TEAVE VORM
      Eesnimi ......
      Eesnimi .....
      2) Sugu: .........
      3) Vajalik laenusumma: .........
      4) Laenu kestus: .........
      5) Riik: .........
      6) Kodu aadress: .........
      7) mobiilinumber: .........
      8) E-posti aadress ..........
      9) Kuu sissetulek: .....................
      10) Amet: ...........................
      11) Milline sa siin teid siin on .....................
      Tänu ja parimate soovidega.
      Saada aadressil arabloanfirmserves@gmail.com

      Delete
  2. Ma sooviks proovida ;)! Minu tel. 53946161, ehk lihtsam ja kiirem suhelda

    ReplyDelete
  3. Kas vajate laenu? isiklikud laenud? äri laenud? hüpoteeklaenud? põllumajandus- ja projektide rahastamine? anname igasuguseid laene 2% intressimääraga! Kontakt e-post; (dakany.endre@gmail.com)

    Laenupakkumine.

    ReplyDelete