Saturday, August 26, 2017

100% pudrupostitus: need aeglased hommikud

Kes nüüd on mõelnud, et tal on pudrupiltidest Instagramis ja blogides “täiega kopp ees”, siis soovitan antud lehe kohe kinni panna, sest tulemas on üks pudru postitus suure algustähega.
Hetkel naudin täiega enda pikkasid ja aeglaseid hommikuid, mida saadab suur pudrukauss ja Netflix. Tööpäeva alustan tavaliselt kell 9.00, aga ärkan ikkagi üldiselt 6.30 või 7.00, mis tähendab et sisuliselt “uimerdan” ligi 1,5 tundi. Tihti kuulub selle aja sisse pesu pesemine või lõunasöögi valmistamine. Tegelikult saaksin vajadusel valmis üsna kiiresti (näiteks Austraalias elades ärkasin umbes 15 minutit enne kodust lahkumist), aga kui on võimalus, siis meeldib hommikul rahulikult toimetada.
IMG_9041
New York – 2017 juuni
Hommikusöögi kõrvale vaatan Netflixist seriaali Orange is the New Black, mis on minu viimase aja sõltuvus. Olen peaaegu kogu sarja viimase kuu aja jooksul ära vaadanud ja kui küstakse, kuidas ma selleks aega leian, siis siin on ka vastus. Kes põnevat, natuke naljakat ja huvitavate karakteritega seriaali otsib, soovitan seda kindlasti. Kahjuks jõudsin just viimase osani, niiet võite mulle oma lemmikuid kirjutada.
IMG_9090
Boston – isa toodud 1990. aastate algusel
Hetke kindel hommikusöök on kaerahelbepuder + mingi soolane asi maisigaletil. Üldjuhul panen kaerahelbed juba eelmisel õhtul “likku” ning hommikul teisi toimetusi tehes asetan poti madalal kuumusel podisema. Nii saab eriti mõnus ja kreemine. Keemise ajal lisan maitseainetest veidi steviat ja soola ning vahel ka rosinaid. Pärast segan sisse umbes 15g valgupulbrit ning kodujuustu või Alma maitsestamata kreeka jogurtit. Peale veel mustikad, mango, röstitud kookoslaastud ja maapähklivõid. Seega tuleb päris korralik hommikueine, mis mõnda aega kõhu täis hoiab (aga minu puhul mitte liiga kaua 🙂).
IMG_9096
Tokyo – 2017 aprill
Nagu piltidelt näha võite, siis mul on teatud “teema” kruusidega ehk need peavad olema piisavalt suured ning tavaliselt seostuvad mingi reisiga. Otseselt ma kruuse ei kogu, aga olen hakanud fännama Starbucksi “You are Here” sarja ja võimalusel neid kaasa ostnud.
IMG_9100
Viin – 2017 märts
Pudrusöömise lusikale on ka kindlad nõuded ehk see peab olema tavalise väikse lusika suurem versioon ja pikema varrega. Mul hetkel on isegi natuke imelik neid asju siia kirjutada, sest kujutan ette, kuidas mõni mõtleb, et täitsa lolliks läinud peast enda pudruga. Aga no on sellised väikesed “kiiksud” – usun, et paljudel on mingid väljakujunenud harjumused ja nõuded.
thumb_IMG_9151_1024
Monaco – 2017 juuli
Tegemist pole reklaampostitusega, aga lisan tooted, mis hetkel on hommikupudru valmistamisel tähtsal kohal (vasakult).
SELF Micro Whey kreemküpsise valgupulber MyBody’st – hetke lemmik valgupulber. Maitselt natuke kaneeli ja vanilli maitsega.
Stevia pulber Kaartekist – minu meelest endiselt parim stevia, mida olen juba mitmeid kordi tellinud. Pole kõrvalmaitset ja sobib hästi ka küpsetamisel.
Body Attack maapähklivõi Workoutshop’st – väga meeldib antud pähklivõi, kuna on piisavalt vedel ning ei jää poole purgi pealt põhja “kinni” nagu paljud ülejäänud.
Röstitud kookoslaastud Chilli.ee – varasemalt küpsetasin neid pannil ise, aga mugavam on osta juba valmis. Chilli lehelt saab päris mõistliku hinnaga ning mangoga lihtsalt super kooslus.
thumb_IMG_9160_1024
Ja kes head pudrupotti otsib, siis mu kõigi aegade lemmik on hetkel Selveris alla hinnatud! Tõesti parim, mis kasutanud olen.
21123259_10214242815770817_1859740301_o

4 comments:

  1. Haha :D

    See lusikakiiks on minul ka. Mul on paar kindlat lusikat, millega putru söön. ehk samamoodi teelusika pisut suurem versioon. Ja kohvitass peab ka kindlasti suur olema. Kui maal käin, siis on mul seal ka juba välja kujunenud paar kindlat tassi kust kohvi joon. Mulle meeldivad tassid ja olen mõelnud neid koguma hakata, aga seda alles siis kui päris oma kodu on. Tahaks kohe eraldi tassiriiulit, sellised kitsad riiulid ühele seinale, ilusaid tasse täis - päris vinge oleks. :D

    Ja puder saab tõesti hea kui eelmine päev juba niiöelda likku panna helbed.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tore, et teistel ka siis taolisi harjumusi :) Ma muidu kogun reisidelt juba aastaid lusikad, terve riiul neid täis.

      Delete
  2. Kuidas see kreemiküpsise pulber on? Kas annab ikka ilusti maitset? Eheda šokolaadi oma mulle väga meeldis. Millalgi proovisin Hera80 pulbreid ja näiteks neil on minu meelest väga lahja maitse, pigem on vaid lõhna tunda ja värvi näha, aga maitse on nõrk.

    Üldse sellised toidupostitused on alati head, erinevad retseptid jms. Kas ehk on jagada ka erinevaid häid pastaretsepte? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, see kreemküpsise oma on väga hea ja päris tugeva maitsega. Lisaks natuke selline kaneeli-vanilli moodi. Andsin ka sõbrannale täna maitsta ja talle väga meeldis. Sel nädalal MyBodys kõik tooted -25%, niiet soovitan võimalust kasutada ja proovida.

      Delete