Sunday, October 26, 2014

Nädala kokkuvõte 20.10-16.10

Tere kõigile jälle üle pika aja. Ma ei mäletagi ausalt öeldes, millal viimati kirjutasin. Vahepeal küll mõtlesin blogi peale ka, aga muud tegemised-toimetused võtsid kogu energia ning ei leidnud õhtuti piisavalt motivatsiooni. Ka teiste blogide lugemine on praegusel ajal üsna tahaplaanile jäänud. Trenni teen selle eest ikkagi ning eesmärgid on endiselt paigas. Kui nüüd aus olla, siis töö on viimasel ajal ka trennitegemist seganud, aga nüüd peaksid asjad vaikselt paika hakkama loksuma ning siis saab ka sellele jälle keskenduda. See nädal sain üle pika aja oma trennid korralikult tehtud ning loodetavasti saan seda jätkata. Mis teha kui päevas on ainult 24h ja isegi magamise jaoks eriti aega ei jää. Ma parem ei hakka kokku arvutamagi, kui palju töötunde kokku tuli see kuu...aga no alguse asi. Tegelikult on kõik väga uus, huvitav ja põnev ning päevad lähevad lennates. Aga pühapäevale omaselt teen väikese kokkuvõtte möödunud trenninädalast. 




Esmaspäev: Jõudsin trenni kella 7 ajal ja jõusaal oli rahvast nii pungil täis, et isegi soojenduseks oli raske vaba kardiomasinat leida. Esmaspäeviti vist inimestel on alati pärast nädalavahetuse patustamist motivatsioon laes. Tegin superseeriate trenni õlgadele, millega jäin täitsa rahule.

Teisipäev: Hommikune trenn enne tööd - jõusaal oli mõnusalt rahulik. Treenisin jalgu ja oi kui raske oli. Une viis igaljuhul ära küll. Koju sõites tuli küll korra uni veel peale, aga tööle jõudes oli mõnus energia tagasi.

Kolmapäev/Neljapäev: Trenni mõttes puhkepäevad, aga tegelikult üsna ulmelised tööpäevad. Liikumist on lihtsalt praegu nii palju, et vahepeal annab trenni mõõtme välja küll.

Reede: Pärast tööd tormasin otse trenni. Reede õhtule kohaselt väga vähe rahvast ja pole vaja järjekordades oodata. Esmaspäevasest kaadrist oli alles mõni üksik. Päev oli olnud üsna väsitav, aga tennis jõudu oli enam-vähem piisavalt ning jäin täitsa rahule.

Laupäev: 9st olin jõusaalis kohal ja kiire taastav õlatrenn enne tööd. Üllatavalt palju inimesi laupäeva hommiku kohta.

Pühapäev: Nautisin täiega vaba päeva ja kella keeramist. Sain kaua magada, trennis käidud, muud toimetamised tehtud ja ikkagi jäi aega veel üle (isegi blogimiseni jõudsin). Üks lisa tund ööpäevas võib vahel olla ikka märgatava tähtsusega. Treenisin jalgu - pidi olema taastav treening, aga tegelikult oli ikka päris raske.

Üldiselt jäin väga rahule. Kui saan normaalselt trennis käia on enesetunne kohe palju parem ja meel rõõmsam. Mulle annab see pigem energiat ning stressi maandamiseks parim asi. Loodetavasti jõuan lähiajal jälle midagi asjalikumat kirja panna, sest blogimist päriselt jätta ikkagi ei tahaks.

1 comment: