Sunday, March 20, 2016

Saadame talve ära!

Nädal läbi, tööl käidud, trennid tehtud - mis siis muud kui tuleb hakata valmistuma jälle uueks ringiks. Järgmine nädal tuleb kindlasti natuke erinev, sest mul täitub jälle uus eluaasta ning seekord isegi natuke tähtsam kui muidu. Lisaks lõppes ka ametlikult talv, kuigi hommikuti välja minnes seda väga veel ei taju.

Kas ma olen juba maininud, kui väga ma oma uut kodu ja korterit naudin....?! Vist olen, aga ei väsi seda kordamast. Olen lõpuks kõik enda tükid kokku suutnud korjata ning tunnen ennast jälle normaalse inimesena. Soovitan teistelegi! Tööl on ka natuke põnevamad ajad ees ootamas, aga enne jõuan veel puhkusele minna....kaugele-kaugele seekord! :) Ärevus kasvab igaljuhul.

Röstleib tuunikala salatiga: tuunikala tükid vees, porru, õun, kodujuust, värske kurk, keedumuna


Trennidega olen ka hetkel "sina" peal. Erinevates kohtades treenimine mõjub vaimule hästi, mis omakorda peab füüsilisele poolele positiivset mõju avalduma. Sel nädalas suutsin isegi natuke raskusi jälle suurendada ning tundub, et vorm hakkab ka väliselt paremuse poole muutuma. Enam ei pea pool silma kinni pigistama, kui peeglisse vaatan (paljude jaoks tundub see jutt kindlasti jabur, aga eks igal ühel on endale seatud mingid kriteeriumid ja paraku tänu eelmisele aastale, on mul need kõrged). Neljapäeval ja reedel jõin enne trenni Nocco BCAA, mida praegu igal pool promotakse ning pean tunnistama, et see kofeiini annus andis päris hea mineku. Üldiselt olen ma pigem vähe kofeiinitundlik ehk kohvi joomine on mulle lihtsalt mõnus tegevus, aga otseselt suurt vahet ei tunne. 

Teisipäeval käisin ka üle pika aja combatis pärast õlatrenni ja mulle see ikka nii meeldib. Ülakeha sai korraliku koormuse. Tegelikult tunnen väga puudust bodycombati ja bodyattacki trennidest, mis on juba mu ammused lemmikud. Üritan nüüd ikka mõned korrad nädalas käia - aitavad väga hästi ka vastupidavust säilitada. Mustamäe klubis on suur osa inimestest algajad ka, niiet tundis ennast seal saalis peaaegu nagu proff - liigutused olid meeles veel küll ja kava nagunii kogu aeg üsna sarnane.

Kaerahelbepuder; peal Piatnica kodujuust segatud küpsise pudingu ja veega; mustikad, vaarikad ja maapähklivõi

Köögis olen ka igasugu asju rohkem katsetanud. Menüü on kindlasti mitmekesisem kui enne ning ka enesetunne kordades parem. Sakus elades oli lihtsalt kogu aeg nii palju ahvatlusi, et nii läksi nagu suvalisel üks amps siit ja teine sealt. Minu suurim nõrkus ongi vist see suvaliste ampsude suhu panemine. Mis see üks ikka ära ei ole...aga kui on üks-kaks-kolm-neli jne, siis annab ikka tunda. Ja kui öeldakse, et tervislikult toitudes juurde ei võta jne...siis tegelikult ikka saab küll. Asi on pigem kogustes ja kui ikka ületada igapäevaselt, võtab kenasti juurde. Võin omast kogemusest kinnitada.

Seda, et Austraalias päris palju kosusin, ma üldse ei imesta. Ükspäev tööl just rääkisin, et mu igapäevane hommikusöök oli seal vahepeal valge sai pakijuustu (see kiirjuust) ja majoneesiga - maitses väga hästi kusjuures. Naljakas mõelda, sest enne sinna minekut toitusin täitsa normaalselt. Siim ütles ka ükspäev, et vaatas meie Austraalia ning Aasia reiside pilte ning ei suutnud uskuda, milline ma välja nägin. Ise väitis tol hetkel, et ei-ei, sa pole üldse juurde võtnud... Armastus pimestas vist! Või kartis minu reaktsiooni. Haha...

Härmavilja vokisegu, kuhu lisasin kikerherneid ja šampinjone; praemuna; salat: rucola, avokaado, kirsstomat, soolalõhe sidrunimahla ja sidrunipipraga; "kastmeks" kodujuust segatud dijon sinepiga

Laupäeva õhtul tuli Kärt minu juurde. Kahjuks Kirke pere haigestus ning neil ei õnnestunud tulla. Tegime väikese shoppingu, mis lõppes ikkagi Sportlandis uute trenniriiete ja dressidega. Õhtul lobisesime niisama mõne klaasi veini kõrvale. Täna oli plaanis siis Nike Training Day Saku suurhallis. Mulle kujunes lõpuks aga üritus nii, et ühtegi trenni kaasa ma ei teinud, vaid valasin hoopis terve päeva Mybody boksis valgukokteile. Vahelduseks on täitsa tore sellist asja teha ja pole eriti raske pakkuda tooteid, mis sulle endale meeldivad. Loodan, et Kärt väga ei pahanda, et ma ta natuke unarusse jätsin. Sellest hoolimata jõudsime ikka mõned meile omased pildid ära teha oma uute pluusidega, mille temalt kingituseks sain. Lisaks oli pakis veel šokolaadi-pähklikreem, kookoshelbeid, Nocco jook, Questbar ehk täpselt midagi mulle. Sellised kingitused mulle alati meeldivad. Oli tore nädal!


4 comments:

  1. Tekitasid huvi oma Aussi piltidega, kas julgeksid meile ka näidata :D?

    ReplyDelete
  2. Nii tore näha, et oled hakanud rohkem kirjutama! :) Edu sulle kõikides tegemistes!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh :) Väga tore, et ikka mõned lugejad on alles.

      Delete