Wednesday, June 1, 2016

Üks tervislik ja vahune jääkohvijook

Lõpuks ometi on suvi ja soojad ilmad kätte jõudnud. Mulle seostub suve algus tavaliselt juuniga ning täna olin küll täielikus meeleolus. Mitu korda pidin meelde tuletama, et on kolmapäev mitte reede. 
Palavate ilmadega tahaks ikka rohkem jahedaid jooke ning kergele minutaolisele kohvisõltlasele on jääkohv alati väga meeldinud. Esimene suurem kokkupuude oli juba päris palju aastaid tagasi Ameerikat külastades. Minu lemmik on just parajalt vahune ja kreemine jääkohv. Kahjuks Starbucksi taolises kohtades annab üks taoline kohvijook juba korraliku lõunasöögi mõõtmed ehk ligi 400 kalorit. Seega on mul juba mitu kuud peas olnud mõte proovida ühendada valgupulber ja kohvi. Sobib hästi päeva alustamiseks, enne trenni,  ergutavaks vahepalaks või pärast hommikust trenni, et päevatoimetustega jätkata. 

Viimastel nädalatel on antud jooki mitmeid kordi teinud ning hetkel üks lemmikuid. Eriti hea oli enne hommikust jooksu, kui päris tühja kõhuga minna ei tahaks, aga midagi rasket samuti ei soovi. Joogi "kangust" saab igaüks ise reguleerida olenevalt sellest, kui tugevat kohvi soovib.


Jääkohvijook šokolaadivalguga

Vaja läheb
  • 200 ml külma kanget kohvi
  • 100 ml piima
  • 15 g šokolaadimaitselist Whey Shake (või muud valgupulbrit)
  • vähemalt 5 jääkuubikut
Valmistamine
  • Pane kõik koostisosad blenderisse ja vahusta paar minutit kuni jääkuubikud on purunenud.
  • Serveeri kohe külmana.
  • Maitse lisamiseks võid raputada peale veel kaneeli või toorkakaod.


Üks kohvijook sisaldab: 
Kalorid: 120 kcal
Süsivesikud: 7 g 
Rasvad: 3 g 
Valgud: 15 g






4 comments:

  1. Kas vajate laenu? isiklikud laenud? äri laenud? hüpoteeklaenud? põllumajandus- ja projektide rahastamine? anname igasuguseid laene 2% intressimääraga! Kontakt e-post; (dakany.endre@gmail.com)

    Laenupakkumine.

    ReplyDelete
  2. Kas vajate laenu? isiklikud laenud? äri laenud? hüpoteeklaenud? põllumajandus- ja projektide rahastamine? anname igasuguseid laene 2% intressimääraga! Kontakt e-post; (dakany.endre@gmail.com)

    Laenupakkumine.

    ReplyDelete
  3. Kas teil on oma ettevõtte või investeeringu loomiseks vaja rahalisi vahendeid? Kas suurte projektide teostamiseks on vaja laenu? Kas vajate isiklikku laenu? Kas vajate raha muudel eri eesmärkidel? Kas vajate islami laenu? võtke meiega ühendust e-posti teel, et saada laenu võimalikult kiiresti: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Laenupakkumine.

    ReplyDelete
  4. Kas sul on vaja igasugust kiiret laenu? Laenud võlgade kustutamiseks või raha laenamiseks. Oma äritegevuse parandamiseks lükkasid kõik pangad ja muud finantsasutused tagasi? Kas vajate laenu või hüpoteegi? See on koht, kust otsida, oleme siin, et lahendada kõik teie rahalised probleemid. Laename raha avalikkusele. Vajame rahalist abi halva võlausaldaja jaoks, kellel on raha vaja. Ettevõtte investeeringute tasumiseks mõistliku määraga 2%, lubage mul kasutada seda keskkonda, et teavitada teid sellest, et pakume usaldusväärset ja kasulikku abi ning oleme valmis andma teile laenu. Täna võtke meiega ühendust aadressil: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)

    Laenupakkumine.

    ReplyDelete