Monday, April 10, 2017

Uut ja vana toidupoes ja -laual

Mõned viimase aja toidupoe avastused. Kõik tooted polegi ilmselt uued, aga minu jaoks varem märkamatud olnud.

1. Piatnica maitsega kodujuustud (Maxima) - Piatnica sinine kodujuust on mul juba aastaid lemmik, aga nüüd on poeriiulitel ka moosiga variandid. Saadaval on maasikas, vaarikas, virsik ja kirss?. Maitselt väga mõnusad ja moosi kogus saab ise reguleerida. 
100 g sisaldab: 119 kcal; V 9.2g; SV 11g; R 4.g

2. Tallegg broilerifileest toorvorst suvikõrvitsaga - mõnus vaheldus kanafileele ja vorstide kohta väga hea koostisega.

3. Tallegg lepasuitsutatud fileerull - tegelikkuses on vist päris vana toode, aga mina pole varem märganud. Sisaldus on järgmine: 120 kcal; valke 20g, süsivesikuid 1g, rasva 4g. Maitse on tõesti hea ning sobib väga hästi näiteks kartulisalatisse vorsti asemel. Ise sõin seda nii leival, pasta sees, omletis. Hind oli umbes 3€ kandis.

4. ALL STARS pähklibatoonid (Mybody) - kuna ma olen suur magusa-soolase kombo fänn, siis pähklibatoonid on mõnusad vaheldused valgubatoonide.



Nüüd soovitan dieedil olevatel inimestel lugemine lõpetada. Kevade saabudes tuleb igasugu uusi põnevaid jäätiseid ka. Minu täiesti uus lemmik on La Muu brownie jäätis. Kui ma muidu olen suhtunud La Muusse natuke ükskõikselt, siis see on minu jaoks klass omaette.

Lisaks olid Maximasse jõudnud ka Ben&Jerry ja Magnumi uued jäätised. Neid veel proovinud pole, aga tundub, et nagu pulgajäätiste suured versioonid. 


Ja lõpetuseks üks kollaaž - pole vist keeruline arvata, mis mu viimase aja lemmik mugavusroog on? 😀






2 comments:

  1. LaMuu brownie jäätis on ka minu üks viimase aja avastustest :) teisi, eriti Piatnicat, suundun homme otsima. Seni on Su soovitused alati maitsenud ja menüüsse jäänud ;)

    ReplyDelete
  2. See brownie jäätis on tõesti imeline.. olen seda pudrule pannud ja need pähkli tükid seal sees on ikka nii nii head! :)

    ReplyDelete