Sunday, March 16, 2014

Iherb

Sain kätte oma järjekordse tellimuse iherbist ja mõtlesin, et kirjutan sellest ka veidi pikemalt. Eestis on ka juba päris paljud inimesed leidnud tee ökopoodidesse, kus müüakse kõiksugu häid ja kasulikke asju alustades toidulisandidest kuni kosmeetikani. Ka mina olen hakanud kasutama rohkem nende toodangut. Peamised tooted, mida sooviks pidevalt omada sealt, on näiteks kookosõli, toorkakao, kakaovõi, kookoslaastud, kinoa, agaavisiirup, stevia, chia seemned, maca pulber/tabletid, goji marjad. Tegelikul see nimekiri võiks veel jätkuda. Tihti seab siiski piirangud ette hind. Üldjuhul jätkub küll kauaks ühest pakist, aga kui juba ainult goji marjad maksavad ca 10 euri, siis paneb mõtlema vahel küll.  Seetõttu olen palju asju tellinud USA lehelt iherb. Tegemist on internetipoega, kus müüakse nii toidulisandeid, toitu, kosmeetikat jm, mis on üldjuhul võimalikult naturaalsed. Samuti on valik väga suur ning hinnad palju odavamad. Tihti on ka sooduspakkumisi - nt praegu saab steviat 1 dollari eest. Olen sealt tellinud ligi 5 korda (chia seemneid, questbare, meigipintsleid, steviat) ning alati toodetega väga rahule jäänud. Postikulu on ka üsna mõistlik -  4 dollarit ja pakk tuleb kohale 2-3 nädalaga.  Esimesel tellimusel saab koodiga üle 40$ suuruselt summalt 10$ alla ning väiksemalt summalt 5$. Kindlasti peab arvestama, et toodete summa (ilma postikuluta) ei ületaks 21,98€, sest muidu peab maksma 20% käibemaksu.

Viimase tellimusega olen samuti rahul: 2 maapähklipulbrit, kakaonibsid, maca tabletid. Kindlasti soovitan PB2 kõigile maapähklivõi fännidele - tegemist on nö kalorivaesema alternatiiviga, kus pärast pähklite röstimist on õli ja rasv välja pressitud. Kuigi maapähklivõi sisaldab küll kasulikke rasvu, tahaks vahel rohkem kui peaks. Antud pulbrid on väga hea maitsega - saab lisada smuutile, jogurtile vms. Kindlasti tellin kunagi veel. Kas ja mida olete teie tellinud?



Kui keegi tahab esimest korda tellida, siis minu sooduskood on SFN778

9 comments:

  1. Tänud info eest, sellest saab minu lemmikpood!:)

    ReplyDelete
  2. Kas sealt tellides oleneb postikulu paki suurusest või on kõigile 4 dollarit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Üldjuhul on ikka 4 dollarit isegi kui mitu asja, aga ilmselt kui väga suur pakk, siis võib ka kallim olla. Ise olen alati 4 dollarit maksnud.

      Delete
  3. Polnud enne sellisest veebipoest üldse teadlik, aga nüüd on küll tunne, et pean endale ka vähemalt ühe nendest maapähklipulbrit. T.

    ReplyDelete
  4. Nii lahe. Tahaks räigelt neid PB2'd tellida, kuid mul alati tekib kahtlane tunne selliste lehtede suhtes.
    Kas kuidagi tõmmatud ei ole teid maksmisega vms? Kõik on alati ilusti kohale jõudnud jne? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on väga korralik ja usaldusväärne lehekülg. Mul ja tuttavatel pole kunagi probleeme olnud ning üsna tuntud koht ka välismaal.

      Delete
    2. Okei, siis armun ka peagi sellesse lehekülge ;) ...aitäh!

      Delete
  5. Kas keegi võiks seda 2 sorti maapähklivõi pulbreid tellida mulle, kuna ei saa kuidagi tellimusega hakkama aga olen teisigi asju netist tellinud....

    KUHU KANTI VÕIKS HINNA KAALA JÄÄDA??

    ReplyDelete
  6. Sooviks selle maapähklivõi pulbri kohta infot.. on see tõesti tellimist väärt ja sobib, kui teen palju trenni ja jälgin toitumist?

    ReplyDelete