Sunday, March 2, 2014

Üks teistmoodi nädal

See nädal on olnud ikka väga erinev tavalistest, omamoodi rutiini olen muidugi leidnud. Kuni neljapäevani tiirles päevarütm palaviku ümber: üles-alla-üles-alla. Kui oli üleval, siis enesetunne eriti halb ja pikali maas. Kui sain alla natuke, siis isegi tuli veidi eluvaim sisse ja olin asjalik. Esmaspäeval kirjutasin lootuses, et ehk nüüd on palavikuga kõik aga ei….pärast seda oli kuni neljapäevani umbes 39 kraadi. Poleks osanud arvata, et see haigus nii pikaks kujuneb ja ega praegugi veel ei tea. Proovide järgi grippi pole, aga põletikunäitajad on väga kõrged. Pärast antibiootikumidega alustamist on enesetunne küll tunduvalt paranenud. Peamiselt piinas köha ja valu paremal pool selja piirkonnas köhimisel või sügaval sissehingamisel. Eks kui homme lõpuks arsti juurde ise kohale lähen, saan paremini teada, mis viga on. Õnneks hetkel juba täiesti normaalse inimese tunne jälle.

Üpriski mannetu on tegelikult kodus siin pikutada. Telekava on ka üsna peas juba. Vähemalt väljas on ilus ilm ja päike paistab, mis teeb meele rõõmsaks. Võiks ju kooliasjadega tegeleda, aga ei ole väga mahti ka. Natuke olen siiski teinud ka. Söögiga on terve nädal olnud nii, et tahaks, aga ei tea lihtsalt MIDA. Ükskõik, mille peale mõtlen, ei isuta… Tegelikult üks asi on, mis isutab väga ja mida olen söönud ka iga päev - JÄÄTIS - mu igavene armastus. Kui ma seda muidu väga tihti endale ei lubanud, siis praegu on küll täitsa ükskõik. Palavikuga oli eriti kuum ka kogu aeg, siis jäätis oli hea jahutav. Saan ehk oma isu täis, kuigi seda vaevalt kunagi juhtub :D Ehk olen taastanud oma jäätisesõltuvuse - sellega peab vist midagi varsti ette võtma, aga hea on!

Trennist ainult unistan oma peas. Ega ei jõuakski midagi teha, aga nii pikka pausi pole väga-väga kaua olnud ja ma ei tea, kui pikaks see periood võib lõpuks kujuneda. Vaatan instagramist pilte ja videosid ning loen blogisid - käib kah kui muud ei saa. Sellest tuli küll nüüd üks jube kaeblev postitus, aga ilmselt mul on lihtsalt natuke igav siin kodus ja tuli tuju kirjutada. Loodetavasti varsti olen terve ja siis juba huvitavamatel teemadel.

Olge terved ja tehke minu eest ka trenni!

Ma ei hakka jäätisepilte siia kiusamiseks lisama. Parem mõni meenutus mõni nädal tagasi Tallinnas, mis sobib hästi pühapäeva.


1 comment:

  1. Saadan hästi palju tervisi sulle! Küll paremaks läheb ja juba varsti oled tagasi trennis! Oi kui hästi tean seda tunnet, kui oled sunnitud eemal olema. Saad terveks, oled puhanud ja uut energiat täis, et jälle lammutada ;)

    ReplyDelete