Monday, January 23, 2017

Tagasivaade eelmisele nädalale

Aeg teha kokkuvõte eelmisest nädalast.

Trenne sai tehtud viis. Olen nüüd jaotanud nii, et pooled trennid teen õhtuti ja pooled hommikul. Mõlemal on omad eelised minu jaoks. Päris harjumatu on ikka 20 kordusega seeriaid teha, kui teisest küljest vahelduseks päris mõnus ja trennid kestavad koos soojenduse ning lõpetusega maksimum 1.30. Võrreldes varasemaga olin tubli ja lisasin natuke venitus - ning liikuvusharjutusi enda plaani. Need on vahel isegi kõige raskemad, sest pärast trenni tahaks ruttu pessu, koju, sööma ning õhtul kodus pole väga enam tegijat. Samas on siiski väga vajalikud.

Lisaks oma trennidele on mul hetkel nii öelda praktika raames paar klienti ka, kellega olengi peamiselt hommikuti käinud. Naudin nendega trenne isegi sama palju kui enda omi ning nii tore on vaadata, kuidas inimeses spordi- ja trenniisu tekib. Ise õpin ka läbi nende palju, sest iga inimene on ikka väga erinev. Samas olen aru saanud, et põhitöö kõrvalt tahaks natuke treeneritööd teha küll võimalusel. Eks näis! Palju annab juurde ikka see, et olen ise juba mitu aastat jõusaalis treeninud ning  erinevat toitumist eksperimenteerinud. Samal ajal on ikka veel nii palju õppida.

Nädalavahetus oli väga-väga mõnus. Täpselt selline parajalt aktiivne, aga ka piisavalt puhkus. Sai käidud kinoteatris, mitu korda restoranis, sõbranna uue korteri istumisel, lihtsalt kinos, trennis ja pühapäeva veetsime sõpradega raba matkal. Ilm oli super hea, tegime mõnusa jalutuskäigu ning lõpetasime matka primuse peal soojendatud glögi ja šokolaadiga. Õhtuks oli hea rammestus peal - tahaks juba uuesti minna!


Laupäeval käis Kätlin külas ja tegime juba teise trenni see kuu koos. Tõeline rekord! Seekord siis minu koduklubis Roccas. Tema jälle jalgu ja mina selga. Pärast vaatasime Kalamajas uue Arsenali keskuse üle ja proovisime India toitu Ginger Cafes. Söök oli täitsa hea, aga samas ei midagi enneolematult erilist võrreldes varasemate kogemustega.


Toidu poole pealt, siis hakkasin fännama Kätlini wheytellat. Piltidelt on näha ka, et see katab peaaegu mu kõiki magusaid sööke. Ise eelistan teha maapählivõi-šokolaadi SELF Whey Shakega. Retsept on lihtsamat-lihtsam, lingi leiate siit.


Vahepeal on küll tunne, et söön ikka jube palju. Kui nüüd täiesti aus olla, siis ega see juurdevõtmise protsess eriti tore ei ole. Kellele meeldiks vaadata, kuidas kilosid juurde tuleb ja riided kitsamaks jäävad. Enamikule naistele ilmselt mitte. See, mis enne tundus okei, tundub nüüd liiga palju. Selline natuke paistes tunne on. Paratamatu osa ilmselt fitnessi juures ja pean lihtsalt harjuma. Lisaks on igapäevane liikumine ünsa minimaalne hetkel. Peamine trajektoor on kontor-kohvimasin (ühe meetri kaugusel lauast) ja WC, et kohvimasinasse vett tuua.

Lõppu mõned toidupildid ka. Keetsin eile hiigelpoti ühepajatoitu, millest jätkub vist peaaegu reedeni. Kui harva teha, siis ikka korralik kogus. Pluss nädala sees ei jaksa kokkamisega tegeleda eriti.

Lahja asi: Spinat, muna, munavalge, šampinjonid, kanasink; peal avokaado, kodujuust, tomat ja õun

Ühepajatoit veise hakklihaga; kõrvitsasalat
Pannil praetud lõhefilee, salat; maisigaletid wheytellaga
Soolane - must pehmik, avokaado sidrunipipraga, tomat, keedumuna vs magus - must pehmik, wheytella, kodujuust, banaan, kaneel

Missugune on Teie jaoks ideaalne nädalavahetuse veetmise viis?


No comments:

Post a Comment