Sunday, November 17, 2013

Trennid 11-17.november

Oli jälle üks mõnus ja parajalt väljakutset esitav trenninädal. Eelmise nädala puhkepäev andis väga palju lisaenergiat juurde ja nüüd üritan tubli olla ning ikka iga nädal vähemalt ühe päeva vabaks võtta.

Esmaspäev: Kuna esmaspäeval oli tegemisi Kadrioru/Lasnamäe kandis, otsustasin ka viimaks Lasnamäe Myfitness üle vaadata. Teiseks põhjuseks oli ka asjaolu, et see on Tallinnas ainuke klubi, kus on Synergy treeningala ja tahtsin oma kava teha. Sinna jõudes oli kohati tunne nagu oleks Tartusse sattunud, kuna garderoobi/saunade osa oli täpselt sama planeeringuga nagu seal. Muidu oli täitsa mõnus klubi. Synergy ala oli isegi suurem. Tegin oma kava korralikult läbi ja võttis täitsa võhmale. Köieronimise asemel kasutasin TRXi kätele. Lisaks tegin veel natuke sääri, reisi, kõhtu.

Teisipäev: Asjaolude sunnul juhtus nii, et tegin ka teisipäeval oma kava jälle. Hommikul otse rongil läksin kesklinna klubisse. Köeronimises parandasin tehnikat veel ja võin öelda, et olen päris osav juba. Jalad on natuke ära kraabitud ainult. Natuke tegin lisaks veel jalgu, sest selles kavas saab minu arvates ülakeha suuremat koormust.

Kolmapäev: Hommik algas 30 minutilise spinninguga, mis oli ikka sama raske nagu alati...ei tea, kas kunagi hakkab lihtsamaks minema ka või ei? Järgnes 30 minutit ringtreeningut, mis keskendus rohkem korsetilihastele. Demonstreerisin oma köieronimisoskusi jälle, täitsa pro! Pärast terve päev õppimist kodus tundsin, et tahaks veel liigutada ennast ja läksin õhtul bodypumpi. Enne tegin veel natuke planku ja 10 minutit jooksu lindil. Ja BP oli nii mõnus! Pärast 2 nädalat pausi oli lausa lust seda jälle teha. Suurendasin veidi raskusi ja sain korraliku koormusega trenni kätte.

Neljapäev: Tavaline neljapäev - hommikul Kärdiga combatisse, mida vist andis viimast nädalat Egle. Äkki siiski annab ka edasi...meil on pöidlad pihus. Õhtul süvalihastele bodyart, mis oli ka päris raske. Kuidagi keerulisem ja rohkem pingutust nõudev kui eelnevatel nädalatel.

Reede: Hommkul 8ks jälle ilusti Synrgy ringtreeningusse. Harjutused olid siis umbes sellised: triitseps masinal/TRX, seljatõmbed TRX, rippes/sirgetel kätel rööbaspuudel jalgade tõste, kaldus istudes 4kg palliga küljed paarilisega, kahel bosul põlvetõste/ hüpe pingile, köieronimine, ühel käel plank, vastu seina istes 4kg palliga sirutus ja paarilisele andmine, kõhulihased plaksuga, paarilise ülestõmme, tasakaal fitballil, kõhulihased palliviskega/rullikuga ette. Pärast tegin tund aega jalatrenni: väljaaste kükid (2x8/12 kg sangpopp) vs kükid 20/24kg, jõutõmme 25kg vs küljed 10/16kg sangpomm; jalapress (90kg) vs sääretõsted; reite lähetamne (40/45kg), reite eemaldamine (40/45kg); jalatõsted toenglamangus vs sirgete jalgade ettelaskmine pikali olles. Tahtsin ka kõhtu teha ja kuna just algas spinningu teine osa ehk 30 min kõht-selg, siis läksin sinna. Peamiselt tegime fitpalliga erinevaid harjutusi ja palju planku. Oli korralik hommikune trenn!

Laupäev: Läksin jälle üle pika aja Virusse Grit Strenghti. Merje tegi uut kava. Ega selget arusaama sellest veel ei saanud. Tihti ongi nii, et esimene kord pigem elan sisse. Siiski tundus eelmine kava parem, aga eks näis. Pärast Griti tegin umbes tund aega veel triitsepsit, biitsepsi, õlga, selga, lisaks natuke kõhtu ka.

Pühapäev: Puhkepäev!

Planguga on sellised lood, et üritan seda ikka vahelduva eduga teha. Tihti on nii, et hommikul enne trenni ei jõua ja õhtul on jube väss olla. Siiski üritan ikka kasvõi väiksemaid hoidmisi teha. Hetke aeg on 4.30. Tallinnas olles üritan ka erinevaid trikke oma fitpalliga teha. Siin on rohkem ruumi kui Tartus, pole ohtu, et vastu kappi kukun. Ükskord oli selline juhtum, et Siim magas ja ma üritasin mingeid tasakaalu harjutusi teha kuni ühel hetkel Siim ärkas kolaka peale - olin ümber koos palliga! :D Aga pole pikka nuttu ja üha edasi.







No comments:

Post a Comment