Sunday, May 14, 2017

Ürituste lainel

Hetkel mööduvad kõik nädalavahetused ürituste all, et väga aru ei saagi kas on argipäev või laupäev-pühapäev. Eelmisel neljapäeval jõudsin üle nelja kuu jälle Tartusse. Plaan oli küll tihedamini sinna jõuda, aga läks hoopis vastupidi. Selle eest üritasin kõigest maksimumi võtta ehk selle aja sisse mahtus Kirke poisi sünnipäev, kontsert ERMis, sõpradega väljaskäik, ema sünnipäev, trennid ja lisaks kolm päeva MyBody üritusi ehk Tartu Jooksumaratoni Expo ja Buduaari Turg.

Jooksumaratonil oli meie boksis laskesuusataja Kauri Kõiv ning Buduaari Turul kohalikud Tartu fitness-neiud. Varsti tundub mu piltidelt, et vist käingi ainult MyBody põll ees. Tartu inimesed on tegelikult toredad ja seal suheldes on emotsioonid positiivsed.


Sain üle pika aja ka jälle Tartu kodusaalis treenida ja natuke nostalgiline oli küll. Ikka samad toredad näod ja hea meelega oleksin isegi pikemalt seal olnud. Kohtasin ka enda aegade lemmikut rühmatreenerit Kirsti Kuhi,  mis tekitas jälle tahtmise mõnes tema stepis ja tantsulisemas tunnis osaleda. Muidu pole rühmatreeningutesse enam ammu jõudnud. Tartu inimesed ilmselt teavad kui positiivse ja toreda treeneriga on tegu.


Autosõidud üksinda on mulle tegelikult paras piin, sest ikka päris hullult tuleb uni silma. Mõtlen siis endale erinevaid tegevusi välja. Kellegi teisega koos sõites pole probleemi, aga üksi on väga nüri. Minu suurimad abimehed on näts (ma võin vabalt ühe otsaga paki ära närida) ja kohvi. Hetke lemmik on Circle-K flat white, mis oli mu number üks ka Austraalias. Nüüd on ka lõpuks Eestisse jõudnud.
 Tartusse minnes võtsin oma elus esimest korda ka hääletaja peale. Polnudki väga hirmus ja aeg läks tunduvalt kiiremini.


Sel nädalavahetusel oli mess Ilu Sõnum, mis suurema energia enda alla võttis. Minu jaoks ei ole mess vaid need 3 päeva, vaid ka kõik sellele eelnevad ja järgnevad tegevused/analüüsid. Tiim oli meil tore, aga rahvast minu hinnangul vähem kui varasematel aastatel.


Lisaks avati kolmapäeval ka kauaoodatud Ülemiste City Myfitness. Käisin ka hommikul avamisel, mis oli päris uhkelt korraldatud. Klubi ise on suur ja avar, aga mulle tundus jõu ala kuidagi natuke liiga kokku pressitud. Eks seal veel ilmselt natuke on ehitustöid veel teha. Ühe korra jõudsin ka trennis käia ja siis oli natuke tolmune.

Samuti tahan jagada ka enda positiivset lõunasöögikogemust restoranis Juur, milles ma polnud varem kuulnudki.  Restoran ise kirjeldab ennast nii: "JUUR on puhtast orgaanilisest eesti toorainest kulinaaria kummardajatele tuntud peakokk Kaido Metsa käe all valminud esiisade molekulaargastronoomia". Kogu interjöör, teenindus ning söögivalik jättis väga hea mulje. Hinnaklassilt kindlasti natuke kallim, aga kindlasti soovitan külastada. Samuti kui tahate minna natuke viisakamale kohtumisele. Ärilõuna maksab 15€ ja selle eest saab kahekäigulise söögi. Väga maitsev ning eriti meeldis kohalik leib gheega, mille peale ka ise kohe pärast ühe purgi ökopoest soetasin. Antud koht oli ka vaid kuu pärast avamist Äripäeva restoranitestil esikohal http://www.aripaev.ee/uudised/2017/04/27/restoranitest-sai-uue-voitja-ulemiste-city-juur

Trennide koha pealt olen endiselt 5 jõusaalitrenni enda nädalasse ära mahutanud. Üritan ikka oma kava järgida, aga viimasel ajal olen just igasugu uusi harjutusi ja variante proovinud. Lemmikud on hetkel seljatrennid. Jalatreeningutes pean ikka vaimselt eraldi valmistuma, et viitsiks neid teha. Aina rohkem hakkan aru saama sellest vaimset poolest treeningust ning närvisüsteemi seotusest. Vanasti tegin ikka läbi surma kasvõi kuidagi ära, aga nüüd pean ikka vaimselt väga valmis olema, et treeningust õige asi kätte saada. Vahel on palju lihtsam mingit kindlat plaani järgida, mis keegi teine on sulle ette teinud.

Ideaalis liiguks ka rohkem õues ja käiks jooksmas, aga hetkel on kaks segavat faktorit - esiteks aeg ja teiseks halva ilmaga mind ikka välja ei saa. Laupäeval käisin üle pika aja väikesel matkal rabas ja Põhja-Eesti rannikul, mis oli päris värskendav. Suvel tahaks selliseid Eesti reise ikka tihedamini teha. 

Lühike ülevaade siis ja järgmine kord juba mõnest uuest ning põnevast ettevõtmisest. Seniks aga tulge järgmisel nädalal maijooksule, kus me Sportlandi telgis jälle toredasti kohal oleme.



No comments:

Post a Comment