Tuesday, May 2, 2017

Ühe nädalavahetusega külmatraumast suveni

Pikad nädalavahetused on ikka toredad. Austraalias oli tavaline, et korra kuus ikka mõni "punane" esmaspäev või reede. 

Nädalavahetusest rääkides siis pean kohe mainima enda laupäevast õudust. Nimelt toimus Tallinna lauluväljakul Myfitnessi üritus City Madness Race ehk umbes 3 km pikk takistusjooks. Kavas olid lisaks veel eritreeningud ja palju muud. Otsustasime MyBodyga seal väljas olla. Reedel panime veel telgi üles - kõik oli ilus ja päikseline. Laupäeva hommik aga enam nii ilus ei olnud. Käisin enda kahe entusiastist kliendiga Audenteses kell 8 trennis ja edasi suundusin lauluväljakule. Mida aeg edasi seda hullemaks ilm läks. Õnneks lõi turvamees suured rauast vaiad meie telgi külge. Muidu oleksime küll ära lennanud. Darola võttis mu palve peale kaasa veel ühe tutimütsi ja autost leidsin ka ühe (aga ainult ühe!) kinda. Ilm oli lihtsalt kohutav - eriti mulle külmakartlikule, kes kodus istub alati teki sees. Üritasime sellest muidugi üle olla, hüppasime ringi ja degusteerisime ise enda batoone. Oatcake on muide teega ikka üli hea - soovitan! Vahepeal pakkus kõrval telgis olev mees, et võin tema autos jalgu masseerimas käia. Paras komöödia ikka! Kella kaheks oli ilm juba nii hull, et tegime vist kõige kiirema pakkimise. Sisuliselt viskasime asjad autosse ja käkerdasime telgi kokku. Vahepeal lendas kõrval veel Myfitnessi telk kuskil suunas. Koju jõudes mõtlesin küll, et hea, et mul ikka mõnus soe kodu ja diivan on! Selline tore esimene väliüritus siis.



Pärast mõnda aega keeva duši all istumist suutsin end kokku võtta ja läksin EKV kulturismis ja fitnessis vaatama. Mõtlesin, et jõuan vist alles täitsa lõpuks kohale, aga üritus venis nagu ikka. Uusi nägusid oli palju. Bikiinifitnessi I-walkid vaatasime ära, aga rohkem ei jaksanud. Hetkel ei tekkinud küll üldse soovi seal nende seas laval olla. Kuivemat vormi tahaks küll, aga bikiinides kõndimine ei tundu hetkel asi, mida end lähitulevikus tegemas näen. Pärast läksime bikiini neiudega traditsioonilisele õhtusöögile. Valisime kohaks Lendava Taldriku, kus olin varem vaid korra käinud. Erinevad India toidu nimed võtsid silme eest parajalt kirjuks. Otsustasin seekord midagi teistusgust proovida ja tellisin vegan läätse karri, mis maitses hästi, aga "vau" emotsiooni ei tekkinud. Koht ise on küll päris hubane ehk läheksin tagasi küll.



Pühapäeva hommikul tegin läbi raskuste trenni mingi trenni moodi asja ära. Õnneks muutis päeva paremaks Tartust saabunud sõbranna Kärt, kelle kursaõdedega veetsime esmalt 3 tundi Uulitsas ja seejärel veel Pepsis vahvleid süües. Proovisin ära kuulsa Vormiloojate tervisliku burgeri ning mulle eriti muljet ei avaldanud. Natuke maitsetu oli! Olen ise ka kanahakklihaga burgereid teinud ja need on rohkem meeldinud. Teinekord valiksin ikkagi hea mahlase veiseliha kotleti. 

Esmaspäevaks sain alles õige nädalavahetuse tunde kätte. Hommikul äratust ei pannud (ja magasin 9ni - rekord!), tegin trenni ja ülejäänud päeva veetsin Sakus. Kokkasime õega teistele süüa, tegime lõket ning kõndisime Männiku karjäärini. Ilm oli kohe peaaegu et suvine. Eestis saab mõne päevaga kõik aastaajad ära näha.


Nagu võib-olla mu postitusest aru saate, on mul hetkel natuke trennikriis. Läbi raskuste vean end saali. Liigutada nagu tahaks, aga pingutada väga ei viitsi. Kedagi karmi "kubjast" oleks kõrvale vaja vahepeal, kes sunniks. Tuleb hoopis õuetreeninguid vahelduseks teha - hoiab pea ka selge! Mai tuleb nagunii üks ürituste maraton ehk kaine mõistus on tervitatav. Sel nädalavahetusel juba Tartu jooksumaratoni Expo ja Buduaari turg Lõunakeskuses. Saab natuke vaheldust Tallinna inimestele. Seega kohtumiseni juba neljapäeval Tartus!


No comments:

Post a Comment