Sunday, June 1, 2014

Nädala kokkuvõte 26.05-01.06

Kokkuvõttes jäin trenninädalaga rahule, aga kui üksikult trenne vaadata, siis ei olnud väga head ja üldse motivatsiooni oli vähem kui tavaliselt. Eks vahepeal peabki natuke kergemalt võtma ka. Harjutan ikka peapeal seisu ka - kui vahepeal tuli juba üsna hästi välja, siis nüüd olen kuidagi liiga julgeks läinud ja praktiliselt iga kord kukun kuhugi suunda ümber. Toidupilte pole ka väga sellest nädalast, sest kaamera aku on tühi ja laadija ots on kuskile kadunud. Kui kaameraga korda saan, on plaanis alustada ka ühe päeva toidupäevikuga. Olen seda juba ammu kavatsenud teha, aga just viimasel ajal olen väga mitmeid sooviavaldusi saanud. Vaatame, kuidas läheb...ega see suvine toitumine on rohkem juhuslik ja võib-olla mitte nii korralik.






Esmaspäev: Päeval õppisin veel oma viimaseks eksamiks (sest nädalavahetusel otsustasin ju hoopis Pärnus mõnuleda ja teadagi kui hästi õppimine rannas edeneb) ja trenni plaanisin pärast eksami sooritamist. Aga noo üldse mingit enesetunnet ja tahtmist minna polnud...kohe üldse mitte! Kuna asjad olid juba kaasa võetud, vedasin end ikkagi kohale. Esimesed pool jalatrenni polnud ikka veel motivatsiooni tekkinud - isegi mõtlesin vahepeal pooleli jätmise peale. Siiski lõpus olukord muutus ning kokkuvõttes jäin rahule. Vahel ongi see treeningujärgne enesetunne palju parem kui trenn ise. Sain veel linnas sõbrannadega kokku ja nautisime mõnusa õhtusöögiga viimast sooja ilma.


Teisipäev: Esimene täitsa vaba päev ja ei osanudki väga midagi asjalikku peale hakata. Jõusaalis tegin seljatrenni (mis polnud suurem asi) ja pärast käisin jälle Gritis. Võtsin seekord 15 kg nagu vanasti ja isegi sellega polnud väga raske. Lisaks avastasin, et suudan täitsa edukalt varvaste peal teha hüppega kätekõverdused kettale (sügisel seda kava tehes tundus see üsna mõeldamatu). Järelikult areng on toimunud.

Kolmapäev: Hommikune jõusaal ning Bodyart enne viimast seminari (juhuu!). Keha ja meele treeningud mõjuvad ikka väga hästi ning tajun palju paremini, millistes kehapiirkondades on rohkem pingeid. Teisest küljest on mõnikord staatiliste pooside hoidmine palju rohkem pingutust nõudem kui raskuste tõstmine.

Neljapäev: Üle pika aja käisin Viru MF-s jõusaalis. Jõutreeninguks pole minu arvates just parim koht - pole nagu seda õiget feelingut seal ja vabad raskuste alas on tunne nagu viibiksin kuskil aatriumis või keset saali.

Soe kanasalat fetaga: kanafilee, paprika, ananassitükid omas mahlas, jääsalat, tomat, feta juustu kuubikud, kõrvitsaseemned, päevalilleseemned, oliivõli

Reede: Hommikul magasime sisse ning trenni jõudsin alles lõunaks. Seekord siis Rocca al Mares ja ma imestan, et seal ikka igal ajal rahvast jätkub. Siiski on see mu lemmik Myfitnessidest oma võimaluste ja seadmete poolest. Sai tehtud lühike, aga kuidagi väga intensiivne jalatrenn. Õhtuks oli "toss" täitsa väljas ja teatris tükkis natuke isegi uni peale.

Laupäev: Väga vajalik puhkepäev - sisustasin selle järjekordse ringreisiga Saku-Tln-Tartu ja õhtul käisin sünnipäeval, kus sai ikka korralikult kõike head ja paremat söödud...sushid, juustud, puuviljad. Minu nõrkuseks on just sellised asjad - võib-olla mitte nii ebatervislikud, aga oma käsi pidama saada on lihtsalt võimatu.

Pühapäev: Eelmisest õhtust/ööst oli ikka korralik täiskõhu ja ülesöönud tunne, mistõttu sai üks korralik Synergy trenn tehtud ning lõppu veel crosstraineril tabata intervallid, mis päris ära väsitasid.

No comments:

Post a Comment