Sunday, September 7, 2014

Nädala kokkuvõte 01.09-07.09 (73/100)

Pikka juttu täna ei tule ja detailselt päevi analüüsima ei hakka. Tehtud said kõik 5 jõusaalitrenni nagu plaanitud ning lisaks ka laupäeval seoses bikini fitness seminariga üks intensiivne ringtreening. Raskused suurenevad ja trennid muutuvad üha mõnusamaks. Kui seda kava järgima hakkasin, alustasime üsna väikeste raskustega, mistõttu olid esimsed paar nädalat üsna lihtsad. Nüüd juba tunnen ka, et midagi teen. Varsti võiks juba hakata iseenesest nägema ka, kas on mingeid muutusi. Praegu veel otseselt aru ei saa. Kuna mul tuleb varsti natuke pikem treeningpaus, sest viibin töö asjus mõnda aega välismaal, siis sai otsustatud, et suurem lihase ehitamise periood jääb oktoobrisse ja pärast seda,  kui korralikult uue töö- ja elurütmi paika saan.

Laupäeval tegime seminaril lühikese, kuid intensiivse ringteeningu. Varem tegin taolisi trenne kogu aeg, kuid nüüd pärast pikemat pausi, oli ausalt öeldes päris raske. Pulss kippus ka ikka täitsa kõrgele. Vahelduseks oli väga mõnus midagi teistsugust teha. Mingi päev tuligi tegelikult rühmatrenni igatsus peale - ehk külastan isegi järgmine nädal mõnda. Roccas on ka nüüd suur synergy ala ja ringtreening ka täitsa olemas, mida pole veel proovinud.

Nädal sai mõnusa punkti perega forellikasvanduses - nautisime sooja ilma, maitsvat kala ja teineteise seltskonda. Nüüd tõmban end diivanile kerra ja hakkan vaatama filmi "Chef", mida kahjuks kinos näha ei õnnestunud, kuid usun, et elamus pole palju halvem. Sõin kõhu ka enne ikka ilusti täis, sest filmis näeb ilmselt rohkem kui ühte isuäratavat rooga. Aga head pühapäeva õhtut kõigile ja aktiivsemat algavat nädalat!



No comments:

Post a Comment