Sunday, September 14, 2014

Nädala kokkuvõte 08.-14.09 (79/100)

Treeningtunde vaadates tundub küll, et rapsisin sel nädalal päris kõvasti. Tegelikult olid üsna tavalised trennid - ei midagi raskemat ega kergemat kui muidu. Ühe trenni tegelikult tegin nii öelda "ette", et kava ära lõpetada enne kui homme mõneks ajaks eemale Eestist ja treeningutest lähen. Samuti pidin päris mitmes trennis päris pikalt järjekorras ootama, mistõttu venisid need lõpuks pikale.




Esmaspäev: Hommikul vara otsustasin üle pika aja bodybalances käia, kus sain enda ikka mõnusasti lahti venitatud.
Jõusaali jõudsin alles natuke enne kaheksat õhtul, kuna koosolek venis natuke pikale ning lisaks ekslesin veel natuke autoga linnas - ei jõua ära oodata, et need ehitustööd lõpuks läbi saaksid. Kavas oli selja ja rinna jõutreening ning pean ikka ütlema, et need trennid muutuvad iga nädalaga aina paremaks... Lihtsalt naudin seal olemist.

Teisipäev: Õhtul sai tehtud päris korralik superseeriate trenn õlgadele ja triitsepsile. Lõppu veel mõned kõhuharjutused.

Kolmapäev: Jalatrenn ja no lihtsalt ei vedanud, sest iga kord, kui midagi teha tahtsin, oli üks mees selle just hõivanud. Pluss ta kasutas kõiki asju vähemalt 20 minutit. Lõpuks küsis ise ka, et kelle kava ma teen, et meil järjest kõik samad harjutused. Lisaks tegi üks teine noormees kükipuuris kangiga üle tunni aja (!) pöiale tõuse - st vaheldumisi tesi harjutusi mujal ka, aga kükipuur oli terve aeg hõivatud.

Neljapäev: Väga vajalik puhkepäev - käisin saunatamas ja natuke rullisin ka. Enne sauna minekut mõtlesin, et prooviks natuke ujuda ka Rocca basseinis. Samal ajal toimusid aga laste ujumistrennid, mis hõivasid kolm rida neljast. Vabaks ujumiseks oli jäetud üks keskmine rida, mis tähendas lihtsalt sihukesi laineid ja pritsimist, et ujumine sai väga kiiresti läbi.

Reede: Superseeriate seljatrenn ja see oli ka SUPER raske - korralikult olin läbi pärast seda. 

Laupäev: Olin reedest veel natuke väsinud tegelikult. Õnneks oli kavas taastav treening ning seetõttu väga hullu polnud.

Pühapäev: Kuna ema tuli nädalavahetuseks mulle külla, otsustasin talle ka enda spordiklubi ikka ära näidata. Ta oli üsna vaimustuses - et nii suur ja avar ning isegi õhku on. Eks pärast aastatepikkust Tartu Fitlifes käimist on vahe tõesti suur. Näitasin talle paari asja jõusaalis ja tegin enda trenni ka ära. Igaljuhul tundus, et ta jäi rahule ning ütles, et järgmine kordki tuleks.

1 comment:

  1. Kas sa tarvitad ka mingeid lisandeid, et trennidest taastuda? Enne või peale trenni või trenni ajal?

    ReplyDelete