Wednesday, September 10, 2014

Mida võtta kaasa? (75/100)

Järgmisel nädalal suundun mõneks ajaks Inglismaale, kus toimub uue töökoha jaoks koolitus. Kuna tegemist on üsna uue projekti/asjaga Eestis, on väga palju õppimist - eriti minul, kes ma pole selle valdkonnaga eriti tuttav. Jäägu see esialgu veel saladuseks, mis ja kus täpselt töötama hakkan. Igaljuhul selgus täna ülemusega rääkides, et päevad saavad olema stiilis hommikul kell 6 äratus ja söömine, seejärel terve päev koolitamist ning õhtul umbes 11.30 jõuame hotelli, kus on võimalus veel süüa ning ruttu magama. Päev on täis sisustatud ning otseselt söömisaega pole, kuid seal on üks AGA - nimelt on kogu aeg võimalik minna ühte ruumi, kus pakutakse päev läbi saiakesi, krõpse, šokolaadi ja kokat. Mõne jaoks ehk paradiis - aga mitte minu! Tavaliselt võtan reisidel küll veidi vabamalt, mis aga ei tähenda päev läbi crapi söömist. Kes on Inglismaal käinud, ilmselt teavad, millised seal naised välja näevad - ei hakka parem kommenteerima.  Kuigi mu eesmärk on praegu küll veidi kaalu suurendada, ei soovi ma seda teha puhtalt rasva arvelt, mida poleks järgnevate nädalate jooksul väga raske teha. Ülemus lisas ka, et eelmisel korral olid kolmandaks päevaks kõigil juba kõhud ees - ilmselgelt ei lähe see kokku hetke eesmärkidega.

Nüüd ma siin siis vaikselt murran pean, et mida endaga kaasa võtta. Ilmselgelt ei hakka ma endale korralikke lõunasööke karpidega kaasa pakkima. Midagi olen juba välja mõelnud, aga nüüd pöördungi teie, mu lugejate poole, et ehk oskate anda nõu, mida võiksin kaasa võtta? Kõik soovitused on oodatud!



3 comments:

  1. Vast on nii palju aega, et kohalikes poodides käia ja midagi osta sealt? Siit võtad mõned batoonid näksimiseks kaasa. Sul koka annet jagub, teed midagi maitsvat kaasa, mis säilib pikemalt (kui viitsid kaasa tirida). Ole tubli! :)

    ReplyDelete
  2. Proteiinibatoonid, beebiporgandid,pähklid, tee ise kodust kaasa muna-muffineid või muid tervislikke küpsetisi,mis pahaks ei lähe :)

    ReplyDelete