Thursday, September 11, 2014

Neljapäeva toidupäevik (76/100)

Järjekordne neljapäeva toidupäevik on teie ees.

Hommikusöök - 08.30

Hommikuks sõin taas üle mõne aja ühte oma lemmikputru: kaerahelbed (50g), kaerakliid (20g) keedetud vee-piimaseguga; sisse lisatud kaks munavalget ja rosinad (6 g); peal murakamoosiga kodujuust (80 g), külmutatud mustikad, 1 tl maapähklivõid. Kõrvale kohv piimaga.




Vahepala - 11.30

Esimeseks vahepalaks tegin nii öelda munavalge-banaani putru. Praadisin kookosõlis poole banaani tükid, lisasin 3 munavalget ning viimaks 1 tl määhklivõid. Peale panin natuke kreeka jogurtit ja kaneeli. Olen seda ka korra varem teinud, kuid seekord mulle väga ei meeldinud. Sai kuidagi liiga magus ja lõpp läks suht imalaks. Kõrvale tegin ühe maitsva grande intenso kohvi kapselkohvimasinaga - mõnus oli head kohvi jälle üle pika aja juua.


Lõunasöök - 14.30

Lõunaks tegin peediorsotto ning kõrvale sõin kodujuustu avokaadoga ja 7 vutimuna - need maitsevad ikka nii hästi, kui koorimine on paras näputöö.



Õhtusöök - 18.30

Mõtlesin üle pika aja salatit teha. Kuna kõht oli tühi tegin kiirelt midagi valmis külmkapis leiduvast. Sisse läks frillice salat, kanafilee, avokaado, kurk, tomat, melon, kõrvitsa- ja päevalilleseemneid ja törts oliivõli. Midagi vaimustavat ei olnud, aga kõhu sai täis.


Õhtusnäkk - 21.00

Magusaisu rahuldamiseks otsustasin katsetada kahte uut toodet: Fasti banaani-iirise proteiinipannkoogisegu ja bikiini fitness seminarilt kingiks saadud Walden Farmsi šokolaadikastet. Segasin pulbri mandlipiimaga ja praadisin kookosrasvas. Jäin tulemusega täitsa rahule ning pannkoogi isu sai rahuldatud.


Kokku sai söödud umbes 1900 kcal - 35.4% süsivesikuid, 31.8% rasva, 32.9% valku. Võib vast enam-vähem rahule jääda, kuna täna oli trennivaba päev ning liikumist üldse üsna vähe.

2 comments:

  1. Tere, mul oleks aga selline küsimus, et mis maapähklivõid kasutate ja kust ostnud olete ? :)

    ReplyDelete
  2. Teen ise maapähklivõid - lihtsalt panen pähklid saumikserisse ja purustan neid nii kaua kuni muutub kreemjaks massiks ning lisan natuke soola. Detailsema kirjelduse leiate siis

    http://hiieliin.blogspot.com/2014/06/maapahklivoi-tegu-detailselt-4100.html

    ReplyDelete