Monday, January 13, 2014

Trennid 06.01-12.01

Kuigi eelmise nädala trennid polnud väga intensiivsed, väsitasid need rohkem kui tavaliselt. Rütmi ja jõu tagasisaamiseks kulub ikka aega.

Esmaspäev: jalatrenn Tartus. Algul tundus, et olnud väga raske, aga kui pärast trenni tahtsin raamatukokku minna, siis Vanemuise mäest ülesminek oli ikka väga vaevaline. Soojendus 6 min stepperil
Jalatrenn: 3x12 väljaaste kükk sangpommidega ühel jalal tagume jalg pingil; 3x12 jalapress (100, 120, 140) vs 3x15 sääretõsted smithiga stepipingil (40kg); 3x20 ühel jalal (bosul) puusatõste vs 3x15 sumakükk sangpommiga (20kg); 3x12 puusatõste ülakeha pingil (35kg kang jalgadel) vs 3x12 jõutõmme (40kg); 3x12 kükid smithil (40 kg)
Kõht: 3x15 rullikuga ette sõitmine; 3x20 sirgete jalgade langetus; 3x30 jalgratas

Teisipäev: Egle combat - hea nagu alati. Kuna jõudisn trenni varem, soojendasin 13 minutit stepperil ja harjutasin natuke lõuatõmbeid.

Kolmapäev: Hommikul spinning + funksionaalne. See trenn võtab ikka korralikult läbi alati. Funktsionaalne osa keskendus palju küljelihastele.

Neljapäev: Üle pika aja käisin bodybalance, mida andis asendustreener. Kui üldiselt mulle see trenn väga meeldib, siis seekord väga mitte. Pidevalt leidsin end mõtlemast, et millal juba läbi saab. Treener ajas ka segadusse natukene. Pärast tegin 1:15 veel Synergys funktsionaalse kava kogu kehale. Kõik sai läbi töötatud ja parajalt koormust.

Reede: Hommikul 8st Synrgy ringtreening ja pärast jõusaalis selg ning natuke kõhtu. Selg: seljatõmbed masinal; seljatõmbed kangiga; jõutõmme kangiga; alt sangpommiga ühe käega jõutõmme; plokitõmme ülevalt. Kõht: fitpalliga kolmnurka; fitpallil crunchid; fitballile toetudes külje crunchid - kõiki harjutusi kolm seeriat.

Laupäev: puhkus

Pühapäev: Jõusaal Roccas. Nädalavahetuseti kuidagi üldse ei viitsi trenni minna, aga kui sinna juba kohale jõuan, siis tuleb hoog sisse ja pärast on nii hea olla. 
Õlad: ülestõmme kangiga vs käekõverdused jalad kõrgel rööbaspuudel; küljele lendamine hantlitega vs tavalised kätekõverdused; õlapress masinal; ettekallutatud küljele lendamine
Triitseps: toengus ühe käega triitsepsi surumine taha vs tagurpidi triitseps kätekõverdused pingil jalad rööpseinal; prantsuse surumine kangiga; köiega triitsepsi tõmme vs (clean and press)
Kõht: bosu pall selja taga sirgete jalgade ettetõsted; TRX kolmnurk ja jalad mõlematele külgedele; plankus jalad kordamööda külgedele

Kokkuvõttes jäin täitsa rahule nädalaga. Pühapäevaks oli mõnus tunne ja üsna hea olemine ehk valmis uueks nädalaks. Olen tegelenud paaril viimasel päevadel natuke kokkamisega rohkem - erinevad pähklvõid ja hummus. Kunagi kirjutan sellest ka ehk pikemalt.



No comments:

Post a Comment