Sunday, January 26, 2014

Trennid 20.01-26.01

See nädal oli üpriski jõusaali keskne. Tallinnas olles on kujunenud välja selline rutiin, mis mulle täitsa meeldib. Muidu on jõukas täitsa tore ju, aga vahepeal mõned inimesed ikka annavad soovida... sain täna kohe täitsa pahaseks trennis. 

Esmaspäev: Nädal algas kohe jalgadega ehk üks raskemaid trenne nädalas. Lisasin sisse rohkem harjutusi ühel jalal, mis nõuavad lisaks ka tasakaalu ning väiksemate lihaste tööd. Näiteks single leg deadlift with kettle bell - esmalt oli ikka väga raske tasakaalu leida, kuid mida edasi seda paremini.

Teisipäev: Algul jõusaalis rind - smithil, hantlitega, trossiga, TRX. Natuke puhkust ja siis Grit, millest ka kirjutasin. Teine pool kavast oli ära vahetatud, mis oli hea vaheldus, sest natuke hakkavad samad harjutused juba tüütama.

Kolmapäev: Jälle jõusaal, seekord õhtul - keskendusin seljale. Seejärel käisin esimest korda Tallinnas combatis - kui muud rühmatrennid tüütavad ära, siis combat on alati ikka oma headuses. Pärast teisi oodates tegin enda nn kõhu ringtreeningu, mida tavaliselt trennide lõpus teen ehk 3 harjutust (enamasti kas TRXga, balance ball-ga vms) ja kõiki 3 ringi.

Neljapäev: Kuna tahan jalgade kiiremat arengut, teen praegu teise jala päeva lisaks. Trenni lõpetasin balance ball  selja taga vastu seina istumisega ja oi, kuidas reied kuumasid.

Reede: Biitseps, triitseps ja kõhu ring. Ei hakka pikemalt kommenteerima. Lisaks otsustasin vaikselt hakata jälle lõuatõmbeid proovima. Roccas on spetsiaalne masin ka, millega hea harjutada.

Laupäev: puhkus, pidu ja head söögid laevas :)

Pühapäev: Üldse ei viitsinud minna trenni nagu ikka pühapäeviti. Lõpuks siiski vedasin end combatisse ja selline energia oli, et hoia kinni. Pärast tegin veel jõusaalis õlga ja kõhu ringi.

Üsna igav kokkuvõte ilmselt. Otsustasin hakata pidama ka korralikumalt treeningpäevikut, et kõik raskused ilusti üles märkida. Muidu lähevad üsna kohe meelest ära ja siis järgmine kord peab jälle arvama hakkama. Samuti on lihtsam jälgida enda arengut.




No comments:

Post a Comment