Sunday, July 20, 2014

Nädala kokkuvõte 14.07-20.07 (33/100)

Kui ma eelmine kord kirjutasin, et oli väga kiire ja tegus aeg, siis see nädal oli vastupidiselt väga lebo ja esimeses pooles ausalt öeldes suurt midagi korda ei saatnudki. Kohe natuke imelik hakkas isegi. Ilmad olid ka üsna kahtlased - nagu oleks soe, aga samas pilvine ja vihmane. Käisin paari sõbrannaga üks päev isegi Männiku karjääris, kuid ujuma jõudsid peamiselt vaid nende väikesed õed. Meie suured istusime kaldal riietes ja jälgisime olukorda. Vesi oli tegelikult umbes 20 kraadi ringis erinevalt Tallinna mererandadest, kust vahepeal oli umbes 7 kraadi sooja. Ei kutsu just väga ujuma.

Trenni koha pealt oli üsna arvestatav nädal. Käidud sai isegi mõnes rühmatrennis vahelduseks. Tegelikult mulle need endiselt meeldivad, aga valikuid peab tegema. Kõige rohkem on kahju, et pole üldse bodyattackis käia saanud, sest see on trenn täis energiat, powerit ja arendanud palju mu vastupidavust. Järgmisel nädalal Tartus olles parandan kindlasti oma vea!







Esmaspäev: Jõudsin jõusaali üpris varakult ja saal oli üpriski tühi (jee!). Tehtud said üks korralik trenn seljale ja lõppu natuke lõdvestuseks crosstraineril. Hommikused näod on juba üsna tuttavad. Eriti jääb silma üks meesterahvas, kes teeb ikka korralikku trenni. Lisaks tavalistele harjutustele igasuguseid kiiruslikke jõuharjutusi rööbaspuudel, hüppeid jne. Mul on talle pandud juba hüüdnimeks "Tarzan", sest tundub küll, et varsti on plaanis puudele ronima minna. See pole üldse kriitiliselt mõeldud, vaid just positiivselt.

Teisipäev: Alustuseks kerge jalatrenn ja lõpetuseks "kerge" Grit Strenght. Üks hullemaid kombinatsioone, mis võib olla - heas mõttes. Polnud ammu Gritis käinud ja ei hakanud ennast täiesti ribadeks tõmbama. Pärastlõunal tuli aga järsku hull väsimus ja alles siis tundsin kogu trenni mõju (ja ka järgnevatel päevadel). Õhtul tulid veel külalised ka ja lõpus tuli mul lihtsalt selline uni peale, et mõtlesin, et jään sinna nende kõrvale magama. Õnneks suutsin ikka kuidagi sellest üle olla.

Kolmapäev: Käisin Kristiine MF-s, kus sain esmalt kokku ühe blogi lugejaga, kellega vaatasime natuke erinevaid harjutusi. Täitsa tore oli, loodan, et tallegi meeldis. Pärast veetsin veel natuke aega üksi jõusaalis ja tegin rinda, triitsepsit. 

Neljapäev: Hommik Rocca jõusaalis - õlg ja biitseps. Õhtul käisin veel isal külas ja korjasin endale natuke punaseid sõstraid koju. Poleks uskunud, et mulle see korjamise asi meeldima võiks hakata. Väiksena tundus see tõelise piinana. Õnneks praegu ei sunni ka keegi 10 põõsast tühjaks korjata - see tundus ikka nagu igavik.


Reede: Käisin hommikul kiirelt jõusaalis ära, kus keskendusin rohkem pepu treenimisele. Enesetunne oli kuidagi väga hea ja aeg läks jube kiiresti. Lõpus kõndisin veel stairmaster trenažööril, mis võttis ikka korralikult läbi. Tunda oli küll, et puhkust oleks vaja. Õhtul ergutasin natuke vaimu ja käisime sõbrannadega Tartus Jan Uuspõllu ja Piret Kalda uut etendust vaatamas. Täitsa meeldis kohe ja õhtu oli ka ilus soe.

Laupäev: Hommikul tundsin end küll üsna väsinuna, aga nagu kirjutasin eelmises postituses oli kavas bodypump challenge. Sai tehtud üks väga vahva ja väsitav treening.


Pühapäev: Igas mõttes ünsa lebo päev. Õhtul käisin ikkagi bodybalances eesmärgiga end korralikumalt venitada. Seda oli praegu väga vaja. Homme lähen paaris päevaks Pärnusse ja seega on tulemas täitsa trennivabad päevad. Lasen kehal puhata ja taastuda.

No comments:

Post a Comment