Wednesday, July 23, 2014

Väike pakk iherbist (36/100)

Kirjutasin paar kuud tagasi leheküljest iherb, kust on võimalik tellida erinevaid toidulisandeid, ökotooteid, kosmeetikat ja muid taolisi asju. Võrreldes Eesti hindadega on asjad aga mitu korda odavamad. Sain mõni nädal tagasi jälle kätte enda väikese paki. Seekord palju asju ei tellinud, et mitte kaalu ja hinda lõhki ajada. Kampaania korras on juunis ja juulis üle 40$ tellides postikulu tasuta, kuid kaal ei tohi ületada 4 poundi. Kasutasin enda boonuspunkte, mistõttu sain asjad väga odavalt kätte. Siiski oli summa natuke üle 21.9 €, mis on piiriks, mil käibemaksu maksma ei pea. Õnneks keegi seda minult välja nõudma ei hakanud.

Seekord oli pakis BSN rohelise õuna maitsega Amino jook. Olen seda vaid ühe korra jõudnud proovida ning esialgu tundus maitse üsna ebameeldiv. Võib-olla panin vee ja pulbri vahekorra natuke valesti. Eelnevalt tarvitasin arbuusimaitselist, mis samuti alguses polnud kõige lemmikum, kuid nüüd täitsa meeldib.

Teiseks sain ühe kasti (12 tk) enda lemmik valgubatoone - Questbar chocolate chip cookie dough. Omaduste poolest on Questbarid kindlasti turul leiduvatest parimad ja antud maitse on lihtsalt super! Vahel teen selle veel soojaks ja söön koos kreeka jogurtiga. Eestis maksab üks batoon 3€ ehk 12 tk on kokku 36€. Iherbist tellides aga 26.78 $ = 19.9 € (+2.97€ postikulu) ehk kokku 22.87€. Vahe on üle 10€. Lisaks saavad esmakordsed tellijad kasutada minu sooduskoodi, millega saab 5$ allahindlust (üle 40$ ostu puhul 10$).

Kes soovib tellida, siis minu sooduskoond on SFN778. Enne ostu eest tasumist tuleb lihtsalt see sisestada ja saategi ilusti natukene allahindlust.




2 comments:

  1. Kui kaua sa oled aminohappeid tarbinud?
    Kas postitaksid ka mingi päev ühe näite oma päevast jõusaalis (harjutuste korduste arv + kg)? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hetkel neid ei tarbi, aga esimest korda proovisin vist veebruaris ja alates sellest siis. Kindlasti varsti teen postituse ka mõnest jõusaali trennist.

      Delete