Thursday, July 3, 2014

Neljapäeva toidupäevik (16/100)

Täna oli üks ülimalt kiire ja üsna stressirohke päev, tänu millele on hetkel täiesti tühjaks pigistatud sidruni tunne. Tegelesin natuke ülikooli asjadega ning kuigi otsustasin magistri õpingutesse täiesti pingevabalt suhtuda ja jätta üsna palju valikuvõimalusi järgnevaks aastaks (lisaks võimalusele ülikooliga jätkata), oli tulemuseks täna ikkagi kerge paanika. Nüüd olen vaikselt jälle mõtted selgeks saanud ja loodetavasti homme on parem päev. Kuna neljapäeviti lubasin postitada oma menüü, siis üritasin täna kõik ka üles pildistada. Polnud eriti aega söögivalmistamisega tegeleda, aga võib vast enam-vähem rahule jääda. PS! Õhtune magustoit oli küll vist mu päeva kõrghetk - nii hea!

Hommikusöök - 08.00

  • kodune müsli, pool banaani, keefir, pähklid, rosinad, goji marjad ja mandlivõi 
  • tatragalett munavalge-kodujuustu ja kurgiviiludega
  • piimakohv

Vahepala - 13.00

Lõunasöök - 14.30


  • Päevapraad Tallink Express hotellis: valge paneeritud kalafilee, erinevad salatid

Õhtusöök - 19.30

  • 2 praemuna, kikerherned, kodujuust tomatiga, tatragalett avokaado ja soolalõhega
  • 1 tükk 85% šokolaadi ja piimakohv; mõned maasikad

Õhtuoode/magustoit - 21.30

  • putustatud maasikad, piim, natuke kodujuustu, natuke vanilje Hera 80 valgupulbrit (kuna see oli nii hea, sõin seda tegelikult natuke veel kui pildil)

2 comments:

  1. Tere!

    Miks kasutad just Hera 80 pulbrit? Mida valgupulbrit valides silmas pidada?

    Aitäh! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hera 80 on tegelikult üks minu mitmest valgupulbrist ning antud vanilli oma on lihtsalt valgujoogina minu arvates üsna ebameeldima maitsega, kuid sobib hästi smuutidesse jms. Valides tasub silmas pidada, kas tahad puhast valgujooki või valgu ja süsivesiku mixi. Valkudest on põhilised, kas vadak või kaseiin. Esimene neist on kiiresti imenduv, teine aeglaselt. Trennijärgselt kasutatakse üldjuhul vadakuvalku. Hinna mõttes on Hera80 tegelikult kallim variant, sest pakend on üsna väikene, samas saab proovida erinevaid. Mulle meeldib maitse,omaduste, hinna poolest selle firma tooted http://www.ifit.ee/100-whey-gold-standard-23-kg. Samas on hea toode ka http://fitshop.fitness.ee/burnerid/0/readmore/83/Dietmix/ , mis sobib ka toidukorra asendajana. Lisatud on ka teisi asju (nagu kiudained jm) ehk tegemist on nö figuuritootega. Ise kasutasin seda alguses ning maasika maitse on super hea.

      Delete