Sunday, July 13, 2014

Nädala kokkuvõte 07.07-13.07 (26/100)

Väga aktiivne ja tihe nädal. Hetkel on mul peal ka sammulugeja ning igapäevane sammude vahemik jääb 15 000 - 22 000 vahele. Pole ime ka siis, et mingil päeval oli mu jalal peaaegu 6 vesivilli, sest need kilomeetrid pole üldjuhul kõnnitud mitte spordijalanõudes, vaid kõiksugu kingades, plätudes. Kui mingil hetkel tundusid plätud kõige mugavamad asjad üldse, siis nüüd ei suuda ma neid ka jalga panna. Naljakas on see, et kui juba kuskilt on katki, siis tuleb neid haavu ikka juure. Selle nädala "minivigastused" on siis (al eelmisest pühapäevast) - põlved, reied kriimulised ja kati ning peopesas auk kukkumisest hommikujooksul; ühel jalal 5 vesivilli, teisel 3 vesivilli; suures varvas sisselõige diivani jala nurgaga; näpus sisselõige paberiga; päikesepõletus seljal. Loodetavasti järgmine nädal on edukam. 



Esmaspäev: Alustasin nädalat puhkepäevaga. Hommikul olid kõik kohad valusad, villis ja katki. Päev sooja päikese käes küll parandas enesetunnet ja isegi oli mõte õhtul trenni minna, kuid teised kohustused tulid ette ja ilmselt oligi see vaba päev vajalik.

Teisipäev: Jalatrenn hommikul Roccas algas väga raskelt. Pole harjunud jälle kuuma ilmaga trenni tegema ja soojenduse alguses oli küll kohati selline tunne, et varsti panen pildi taskusse. Soojenduse osa tegelikult ongi alati üks raskemaid minu jaoks, et õiget tunnet kätte saada. Õnneks varsti enesetunne muutus ja kokkuvõttes oli väga hea ning higine trenn.


Ilus ja maitsev hommikusöök annab hea alguse päevale

Kolmapäev: Päev algas nagu ikka jõusaalis ja treenisin selga. Mis mulle Rocca jõusaalis meeldib, on asjaolu, et seal on liikvel päris palju väga fit naisi, kes ikka treenivad korralike raskustega ja näevad väga super välja ka.

Neljapäev: Väga-väga kiire päev oli ja tegin kiire jõusaalitrenni Virus MF-s. Arvamus pole muutunud ja võimalusel valiksin jõutreeninguks mõne teise klubi. Pärast sai tehtud ka üks bodycombat, kus pole juba mitu nädalat käinud. Uut kava tegin ka esimest korda ja emotsioonid on nagu ikka - ühe korraga väga ei saa aru, kas meeldib või mitte.

Hommikusöök: 200 g maitsestamata kohupiima segatud 1/4 purustatud banaaniga, peale natuke isetehtud müslit, 1/4 banaani, mustsõstraid, goji marju, pähkleid, maapähkli-ja mandlivõi

Reede: Mul on juba üks kindel bussiaeg, kuidas jõuan trenni täpselt 32 minutiga ning seetõttu käin iga päev üsna samal ajal. Jõusaal jälle Roccas ja pärast nautisime sõbrannaga Pirital rannamõnusid. Üsna tuuline ilm oli ja üritasime võimalikult varjulise koha leida. Rannast lahkudes oli liiva igatahes kõikvõimalikes kohtades, sest tuuleiilid koos liivaga käisid üsna sageli meist üle.


Õhtusöök: Praetud kukeseened 3 munavalge ja rohelise sibulaga; kodujuust avokaadoviiludega; riivitud porgand segatud natukese türgi jogurtiga
Laupäev: Hommikul olin tegelikult üsna väsinud kõikidest selle nädala üritustest ja asjaajamistest. Otsustasin siiski jõusaali minna ning natuke midagi teha. Saal oli üsna tühi ja täitsa mõnus trenn sai tehtud. Harjutasin isegi lõpus veidi lõuatõmbeid - ma ikka võtan veel hoogu, et neid tihedamalt harjutama hakata...tundub üks vastik asi, samas tahaks jõuda teha.

Pühapäev: Ärkasin 8st ja käisin väiksel 8 km jooksuringil. Mulle nii meeldib see tunne pärast pühapäevast jooksu - hommikusöök maitseb ka palju paremini. Tavaliselt ma enne midagi ei söö, joon vaid natuke vett ja lähen. Seekord läks õnneks paremini ja kõik kehaosad jäid terveks. Kuna ma jooksmas käin harva, üritan vähemalt pühapäeviti ikka väikse tiiru teha. Augustis tahan ju poolmaratoni minna jooksma ja päris nalja ka ei taha seal teha.

Hommikusöök: pool banaani, natuke mangot, mustikaid, isetehtud müslit, pähkleid-seemneid, goji marju, maitsestamata jogurti ja maapähklivõiga

5 comments:

  1. Hei!

    Millist sammulugejat Sa kasutad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oled rahul? (:

      Delete
    2. Olen küll, kirjutasin ka sellest väikse ülevaate.

      Delete
    3. Tänud asjaliku ülevaate eest (:

      Delete