Sunday, July 6, 2014

Nädala kokkuvõte 30.06-06.07 (19/100)

Polegi väga pikalt midagi eelmise nädala trennide kohta kommenteerida - selles mõttes üsna üksluine, et tegin peamiselt ainult jõutreeningut. Teisest küljest kasutasin Myfitness pluss paketi boonuseid täiel rinnal ning käisin kolmes erinevas klubis. Vaheldus on mõnus, kuid võõras saalis treenimine nõuab jälle harjumist. Hetkel üritan end Tallinnas sisse seada ja uue elukorraldusega harjuda. Tegelikult on see üsna sujuv, sest ka eelmise sügise veetsin siin ja ka suure osa nädalavahetustest kevadel. Tartus on mõnus küll, aga muutusi on vaja ning ka läbisaamine emaga on parem, kui me pidevalt ninapidi koos ei ole.
Trenni mõttes on ehk varsti oodata mõningaid muutusi, mille suhtes ma juba üsna põnevil olen. Sellest kirjutan pikemalt mõni teine kord. Järgmine nädal on tulemas üsna pingeline, kuid samas kindlasti väljakutseid esitav. Täna tõotab tulla väga mõnus päev - nimelt laulupeole minek. Olen seal alati esinejana käinud ning sel aastal saan lihtsalt nautida ja olla. 




Esmaspäev: Hommikul kasutasin Roccas ära enda kingituseks saadud kehaanalüüsi ja pärast tegin mõnusa jõusaalitreeningu. Kuna jäin analüüsi tulemustega üsna rahule, andis see veel lisamotivatsiooni pingutamiseks.

Lõunaks kõike natuke

Teisipäev: Samuti tegin trenni Roccas, olen juba üsna osav sinna bussiga saamiseks, kuigi ikkagi väga aeganõudev. Nägin isegi mõnda tuttavat ja üks karvane karu hakkas ka tülitama ning tutvust sobitama. Õnneks sain üsna ruttu tulema pärast seda.

Kolmapäev: Otsustasin üle pika aja jälle Kristiine Myfitnessi minna, kuhu jõuan kõigest 20 minutiga lihtsa vaevaga. Pean tunnistama, et üsna mõnus oli - jõusaal on suur ja ruumikas, pole vaja järjekorras oodata, surumispinke on piisavalt. Võrreldes teiste MF klubidega on varustus natuke vanem, aga korraliku trenni saab ilusti tehtud. Veidi harjumatu nagu ikka võõras saalis, aga ilmselt hakkan sinna tihedamini sattuma.
Pärast oli vaja sõbranna lõpetamisele minna TTÜ-sse, aga ekslesin jälle bussidega ja jala Mustamäel... Korralikult sai kõnnitud ja lõpuks pidi lõpetaja hoopis mind ootama. Samme koguneb igaljuhul ja sammulugeja on ka plussis kogu aeg.

Ahjulõhe soola, sidrunipipra ja tilliga; ahjus röstitud brokkoli; kodujuustu-kurgi-tilli salat

Neljapäev:  Kogu päev tekitas minus üsna palju stressi ning kui lõpuks Viru Myfitnessi jõudsin, polnud erilist tuju üldse trenni teha. Alguses tundus, et see tunne läheb üle, kuid üsna pea sain aru, et pole mõtet väga palju rabeleda - kui pole tuju, siis lihtsalt ei tule seda ka. Lõpus oli siiski ka üks natuke naljakas hetk, kus kaastreenija ütles, et ta pole teisi naisi eriti näinud, kes nii keskendunult jõusaalis trenni teeksid. Võttis muigama natuke ikka.

Reede: Hommikul olin eriti varajane ning Roccasse minek võttis AINULT 30 minutit. Ma saan juba osavaks nende bussidega. Jõusaal oli üsna tühi ning tehtud sai üpriski mõnus jalatrenn. Teel koju pakkus sõbranna mulle pileteid tansupeo peaproovile ehk juba pidin jooksma kähku linna. Ilm oli ilus ja tantsud ka täitsa toredad. Varasematel aastatel olen tantsu- või laulupeol alati osaline olnud, mistõttu on mõnus seekord lihtsalt pealvaataja olla ning kogu melu nautida. Õhul tegime veel Sakus väikse grilli- ja lõkkeõhtu. Söödud sai küll liiga palju nagu ikka nende grillimisega kipub minema, aga neid väheseid ilusad õhtuid perega peab nautima.

Tammed koos
Laupäev: Trenni mõttes puhkepäev. Käisin perega väga kiirelt Saaremaal seoses paari isikliku asjaga, mis väsitas piisavalt. Muide olin teist korda elus Saaremaal (viimati üle 10 aasta tagasi), kuid praktiliselt oli see lihtsalt sõit sinna ja kohe tagasi.

Pühapäev: Lihtsalt parim pühapäeva hommik! Kaalusin pikalt, kas minna saali või jooksma. Kuna Roccasse minek oleks võtnud omajagu aega ning ilm oli ilus, otsustasin jooksmise kasuks. Pole Mustamäe kandis eriti ringi käinud ja avastasin uusi kohti. Mulle tegelikult meeldib rohkem, kui on kindel rada ja tean täpselt, kui palju maad kuhugi on. Ilmselt siiski enne teada ei saa, kui ise järgi ei proovi. Hommikul kell 8 oli inimesi tänavatel vähe, aga ilm juba parajalt soe. Siiski suutsin kuidagi Nõmme mäest üles joostes kukkuda ehk koju tulin veriste peopesade ja põlvedega ning üleni heinasena. Seejärel tegin endale maailma parima hommikusöögi, mida näete alloleval pildil ja nautisin seda enda lemmiksaadet "My Kitchen Rules" kordus-TV vaadates. Päev on alles alguses, aga juba on nii hea tunne! Varsti riided selga ja laululava poole teele. Loodan, et naudite ka seda ilusat pühapäeva!



Seemnesai Trimm leotatud piimas ja munavalge-agaavsiirupi segus, seejärel praetud kookosõlis. Lisandid: kodujuust segatud kreeka jogurtiga, pool banaani, murelid, natuke isetehtud müslit ja 1 tl maapähklivõid.




1 comment:

  1. My Kitchen Rules on ka minu lemmik :) Üks väheseid asju, mida telekast vaatan.

    ReplyDelete