Thursday, July 17, 2014

Neljapäeva toidupäevik (30/100)

Täna oli üks väga lebo päev, kus tegelesin ainult oma asjadega. Tänases menüüs on esindatud peaaegu kõik lemmiksöögid.

Hommikusöök - 07.30


Hommikut alustasin pudruga, mis on vist mu kõige sagedasem hommikusöök. Tegelikult suvel teen ka rohkem teisi asju, aga neljapäeviti on ikkagi alati puder sattunud.  Mul on selle tegemisel kasutusel mitmeid erinevaid variante ning praegu meeldib  kergelt "uputatud" versioon.
  • kaerahelbe-kaeraklii puder: 1 dl kaerahelbeid, 2 spl kaerakliisid keedetud veega; rosinad, mustikad, vaarikad, 1 tl maapähklivõi; peale kallatud vee ja piima segu natukese Hera80 kreemküpsise valguga
  • piimakohv

Pärast trenni jõin ühe maasikamaitselise valgusheigi. Siim tõi mulle eile lõpuks mu lemmiku maasikamaitselise valgutünni, mis sai juba mõni aeg tagasi otsa. Teised mulle väga ainult veega segatuna ei maitse.

Lõunasöök - 13.30


Lõunaks tegin traditsioonilise eestlastele tuntud toidu - need kodused maitsed on ikka parimad. Isegi Siim tuli selle jaoks lõunaks koju.
  • kapsa-hakkliha hautis ühe kartuli, kodujuustu ja 1/5 avokaadoga

Vahepala/magustoit - 14.30


Varustasin eile end turul erinevate värskete eestimaiste marjadega ning kodujuust on ikka ja alati mu lemmik asi nii soolase kui ka magusana.
  • kodujuust mustikatega ja 1 tl mandlivõiga (tegelikult sõin seda rohkem kui pildil)
  • piimakohv

Õhtusöök - 20.00


Õhtul käisin isal külas, kus sain imemaitsvat lõhe. Kala on ka üks selline toit, mida võin igasuguses erinevas variandis süüa. Siim kahjuks pole üldse kalasõber ehk kodus söön seda alati üksi.
  • Lõhefilee ahjus, türgi oad, porgandid, värske soolakurk; kaste: kreeka jogurt, till, hapukurk, sool.
  • Lisaks läksid suhu veel mõned punased sõstrad ja kultuurmustikad.

4 comments:

  1. Millist valgujooki sa kasutad?
    Kunagi oli sul blogis pilt aminohappe joogist, kas tarvitad seda ikka veel?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasutan mitmeid erinevaid - lemmikud on Gold Whey Standardi omad ja Maximize 100 maasikamaitseline. Praegu tegelikult tarbin neid üldse üsna vähe. Aminohappeid jõin trenni ajal ja väga hästi toimisid taastumise mõttes. Kasutasin BSN Amino-X arbuusimaitselist varem, mis oli suht okei, nüüd sain õuna oma, mille maitse väga ei meeldi. Võib-olla vajab harjumist veel.

      Delete
  2. Kas Hera 80 kreemküpsise maitse on hea või soovitad mõnda muud maitset?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pudru sees ja pima/joguritga müsliga mulle väga maitseb. Ühe korra proovisin veega ka pärast trennija ning kõige parem polnud - üsna imal minu jaoks. Ma üldse pole Hera80 fänn veega segatuna, pigem kasutan teiste firmade tooteid.

      Delete